Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak się wybić

emblemat2205

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem, założyłem gildię, na paru forach pisałem że przyjmę graczy, ale żadnej odpowiedzi.

Jak wybić się swoją gildią? Gdzie szukać graczy? Pisać na forum lub na s1 nick: Rollez05

Z góry dziękuje

Opublikowano

s1 to nie jest najlepsze miejsce , tam masz już b.dobre gildie które przyjmują od 300 lvl'a , żeby zainteresować ludzi swoją gildią musisz :

- skrabiec i trener na full

- sam musisz być niezły , jak na ten świat lvl 250 w górę

- starać się podbić ranking , atakwoać itp.

Opublikowano

Dobrym sposobem, aby mieć dobrą gildię jest założenie jej na początku serwera. Polecam serwer 23, który niedługo ruszy ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Jak upy, startuj na nowych serwach.

Gildie musisz zalozyc jak najszybciej, szybko wbic %%, reklamowac na roznych forach, w filmikach na yt, to na pewno Ci sie uda ;D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak chcesz mieć ludzi w gildii to namów kolegów z osiedla żeby grali ^^. Do topki i tak się nie wbijesz już, a mieć własna ekipę a jej nie mieć. Sam sobie odpowiedz.

2sbu2dv.png

Opublikowano

S23 najprawdopodobnij startuje 1lipca wiec pozostalo malo czasu ja sie juz szykuje z moja gildia ^^

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...