Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Warrock nie włącza się

Crayzol781

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Po kilku latach przerwy chciałbym wrócić do grania w tą grę (nawet dobrze mi szło hehe) . Mam nowego kompa wraz z Windows 8. Czytałem parę tematów i wiem że WR już śmiga na tym Windowsie. Lecz mam problem. Ściągnąłem grę zainstalowała się itp. I Gdy włącza się proces aktualizacji mam taki widok: (Current ściągnie się do końca lecz total stoi na 1%) Antywirus wyłączony. Kilka razy robiłem reinstal i nic.

49f5ad127b1de0647e42af4de41.jpg Uploaded with fotem.pl

będę wdzięczny za podpowiedzi. Pozdrawiam

Opublikowano

Czy grę pobierałeś z włączony antywirusem? Bo to jest różnica niż reinstall przy wirusie off.

Jeżeli tak spróbuj pobrać od nowa.

Jak nie, to spróbuj cofnąć patcha.

Robisz to w następujący sposób:

1.Wchodzisz w C:\Nexon\Warrock EU

2.Otwierasz plik version.cfg przez notatnik.

3. Zapamiętaj wszytko co tam jest (najlepiej skopiuj)

4. Zamień wszystkie cyfry na 0 i zapisz.

5. Uruchom WR'a jako administrator

I jeszcze jeden sposób.

Zmień zgodność na Win XP w WRLauncher i WRUpdater oraz w WarRock.exe, który jest w folderze system.

To powinno pomóc. Jak nie to nic nie poradzę :(

Przy okazji podaj dokładną wersję systemu, bo mi na Win 8 Pro działał. No i swojego antywirusa.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Pobierz:

Microsoft Visual C++ 2010

Net. Framework 3 oraz Net.Framework 4

Jak to nie pomoże na runtime to nie wiem już, bo takie cofanie patcha mi pomagało :s

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

ok spróbuje w każdym razie w linijce Total już tak jakby zaczynało się pobierać i ten błąd wyskakuje co pokazałem wyżej. Jak coś to będę pisał. Dzięki za zainteresowanie

Opublikowano

Program Microsoft .NET Framework 4.5 jest już częścią tego systemu operacyjnego. Nie trzeba instalować redystrybucyjnego programu .NET Framework 4.5

Na tym komputerze jest już zainstalowana taka sama albo nowsza wersja programu .NET Framework 4.5 RC.

Robisz to w następujący sposób:

1.Wchodzisz w C:\Nexon\Warrock EU

2.Otwierasz plik version.cfg przez notatnik.

3. Zapamiętaj wszytko co tam jest (najlepiej skopiuj)

4. Zamień wszystkie cyfry na 0 i zapisz.

5. Uruchom WR'a jako administrator

Po tym zabiegu coś drgnęło.

później

dzieje się tak jakby chciała aktualizacja się zrobić a nie mogła. i mam taki widok, po czym wyskakuje błąd jak wyżej:

cb8d3249dc4678eda54dac1f494.png Uploaded with fotem.pl

Opublikowano

Program Microsoft .NET Framework 4.5 jest już częścią tego systemu operacyjnego. Nie trzeba instalować redystrybucyjnego programu .NET Framework 4.5

Na tym komputerze jest już zainstalowana taka sama albo nowsza wersja programu .NET Framework 4.5 RC.

Po tym zabiegu coś drgnęło.

później

dzieje się tak jakby chciała aktualizacja się zrobić a nie mogła. i mam taki widok, po czym wyskakuje błąd jak wyżej:

cb8d3249dc4678eda54dac1f494.png Uploaded with fotem.pl

Masz antywirusa?

Jeżeli tak to go wyłącz, wejdź w jego kwarantannę plików i zobacz czy nie ma jakiegoś pliku War Rocka. Jeżeli jest to go przywróć na miejsce i ponownie zacznij uptade.

ew. uruchom w trybie zgodności.

Jak nic nie pomaga, przeczyśc komputer ccleanerem i odkurzaczem i odpal ponownie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Drodzy moi problem rozwiązany !!! Odinstalowałem WR i antywirusa. Zainstalowałem WR zainstalowałem antywirusa i po kłopocie. Taka pierdoła a dwa dni męki. Dzięki wielkie za zainteresowanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...