Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dlaczego nie mogę dołączć do rpm

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam na yt 400 widzów, 70 wyśw dziennie a na stronie letspley pl na ktorym nie otrzymalem odpowiedzi jest napisane ze potrzeba 34 wysw dziennie a ja mam 2x wiecej

all zielone prawa autorskie itp

dlaczego nie mogę dołączyć?

Opublikowano

Po pierwsze słabo opisany problem... nie każdy wie co to "RPM". Zero użytych znaków zapytania więc domyślać się można, że to było zdanie oznajmujące. Co do tematu, widzę że na stronie widnieje coś takiego jak "kontakt". Kliknij i przeczytaj co tam jest napisane. W innym razie możesz założyć konto na tej stronie i zrobić temat z tym samym pytaniem co tutaj zadałeś. Myślisz że ludzie z MPC Forum będą wiedzieli lepiej, czemu nie możesz zdobyć partnera czy ludzie z LetsPlej.pl ? : )

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

na letspley pl od tygodnia nie otrzymałem odpowiedzi i mam nadzieje że tutaj dostane. zedytowałem temat masz znak zapytania

Zrobie jak mówiłeś skontaktuje się z rpm

Opublikowano

34 wys. na dzien to jest zbyt malo, musialbys miec conajmiej z 70 (okolo).

ich wymagania to 2000 Wys. na miesiac i nie mozesz miec zadnego materialu ktory by zagrazal twojemu i ich kanalowi

Partnerowanie z RPM jest w huhu latwe.

Jesli Chcesz od nich dostawac kase, musisz to aktywowac w ich Dashboardzie wpisujesz adres itd. a pozniej E-Mail twojego konta paypal i bam bam czakaaa.

Zycze Powodzenia.

BTW. podaj link do twojego kanalu.

a i jeszcze cos, im nie chodzi o suby, im chodzi o wyswietlenia

Opublikowano

up na letspley.pl pisze 34 wyśw dziennie a ja mam od 15 50+ od 17 70+ od 20 100+ wyśw i dalej to wyskuje :/

Opublikowano

A masz wykupione prawa autorskie do wszystkich utworów w twoich filmikach? Jeśli nie, to nic dziwnego, że nie dostajesz partnera ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...