Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] rotacja

VertOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

co myślicie o obecnej rotacji :

eune.leagueoflegends.com/pl/news/rotacja-bohaterów-sezon-trzeci-tydzień-16

powiem tylko że ostatnie 5champ jesg pro

roumble, talon, vi, syndra no i ten pro elo varus

powiem tylko że takiej dawno nie było

talon - pro na reffkach gdzie właśnie zaczynam pykać z kumplem

varus - too

raumble - rozpierdalacz solo topa. teraz chyba najlepszy solo topper z gry

syndra - fajnie jest nękać midderow z comba

vi - nie mam słów

5lvl - nadchodzę xD

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

no rotacja spoko, pogram soraką

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

Nie patrzę na rotację od kilkunastu miesięcy, bo gram tylko rankedy...

Komu potrzebna ta rotacja? Tylko nowym graczom tak na prawdę.

Imho i tak jest słaba, postacie są najzwyczajniej w świecie słabe.

Opublikowano

Nie patrzę na rotację od kilkunastu miesięcy, bo gram tylko rankedy...

Komu potrzebna ta rotacja? Tylko nowym graczom tak na prawdę.

Imho i tak jest słaba, postacie są najzwyczajniej w świecie słabe.

to że ty grasz tylko rankedy i jesteś w bronz 5 to inni nie mają ''wszystkich'' postaci to chcą próbować

ponadto tym że postacie są słabe potwierdzasz że jesteś gościem z gimbazy i każdy mecz na rankedzie trollujesz z trynd ap...

powiem tyle - varus jeden z lepszych adc, talon to jeden z lepszych zabójców, syndra - combo i papa, ramble to obecnie najlepszy solo

dla ciebie najlepsza rotacja to :

trynda, yi, nunu, zielan itp...

pozdro dla pana

tyle odemnie, nq

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

to że ty grasz tylko rankedy i jesteś w bronz 5 to inni nie mają ''wszystkich'' postaci to chcą próbować

ponadto tym że postacie są słabe potwierdzasz że jesteś gościem z gimbazy i każdy mecz na rankedzie trollujesz z trynd ap...

powiem tyle - varus jeden z lepszych adc, talon to jeden z lepszych zabójców, syndra - combo i papa, ramble to obecnie najlepszy solo

pozdro dla pana

tyle odemnie, nq

Od kiedy rumble to najlepszy solo top?A wogóle jak jakaś postać może być najlepsza? Na rumbla wezme elise albo jayce i zniszcze go

Opublikowano

wez nie pierdol ze rumble najlepszy solo , spokojnie moze dostac w dupe od kazdego na topie nawet vlada pod ad i po twoich wypowiedziach TALON najlepszy zabojca to az mi sie smiac chce ze mowisz do innego kolesia ze jest z bronze v . Rotacja dosyc slaba , ze wzgledu wlasnie na to ze te postaci wymagaja troche ogarniecia a nie jak ty Yarker popsujesz ludziom humory swoja zjebana gra

Opublikowano

pozdro dla pana

tyle odemnie, nq

Po tej wypowiedzi widać ze to ty jesteś z gimbazy , otóż po twojej wypowiedzi mogę stwierdzić ze masz nie większy niz 20poziom w lol'u , jak już to od varusa jest dużo więcej lepszych adc t.j Caitlyn , vayne itd , Syndra nie jest na tyle op jak ty myślisz ze combo i wszyscy padają .... , rumble najlepszy solo top? ..... jax/irelia/darius to sa mocne topy , i prosze jak nie umiesz grać w gre to sie nie wypowiadaj na innych że są z gmabazy po czym sam jestes gimbazjalista , tyle z mojej strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...