Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Strona Montany

matiyoo15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Los Galácticos znam ta strone ale powiedz mi jak w item shopie montany nie ma gold broni i ak z w łapach to skąd oni biora jak dużo ludzi ma to ehh?

Opublikowano

Mają je z eventów lub kupują od adminów ... Ale AK Dual raczej widziałem u nich w IS. Tak samo jak K1 gold i inne takei bronie

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Los Galácticos znam ta strone ale powiedz mi jak w item shopie montany nie ma gold broni i ak z w łapach to skąd oni biora jak dużo ludzi ma to ehh?

Sprawdz w PX (assault pacage) i gold bronie to (k1 gold-Item Shop normalnie w broniach jak się nie myle) a reszta np famas to chyba był gold pacage)

320551442138510845087.png
Opublikowano

Możesz jeszcze mieć wiele itemów po zakupie rangi Donatora ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

gram na montanie z 4 dni ogarnełam ten server ale wszystko ogarnełam i tam nie ma gold famas gold dual scorpion gold mp7 red mp7 xm8 red nie ma a ludzie maja i to dużo ludzi ehh admini i gm nie sprzedaja jak juz tylko premium nic wiecej

Opublikowano

gram na montanie z 4 dni ogarnełam ten server ale wszystko ogarnełam i tam nie ma gold famas gold dual scorpion gold mp7 red mp7 xm8 red nie ma a ludzie maja i to dużo ludzi ehh admini i gm nie sprzedaja jak juz tylko premium nic wiecej

Przecież wyżej powiedzieliśmy jak to zdobyć itd.

Mają je z eventów lub kupują od adminów ... Ale AK Dual raczej widziałem u nich w IS. Tak samo jak K1 gold i inne takei bronie

Możesz jeszcze mieć wiele itemów po zakupie rangi Donatora ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...