Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z moimi PZ

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Może komuś uda się rozwiązać mój problem bo mnie krew jasna zaleje. Miałem 2658 PZ. Wchodzę sobie dziś pare minut temu do sklepu i jeb ! Suma moich RP wyrównała się z moimi PZ, czyli teraz mam :

RP - 358

PZ - 358

Nic nie kupywałem po prostu nagle się wyrównało. Co ja mam robić zbierałem jak głupi żeby mieć te 3150 a tu wszystko w pizdu :/.

post-382448-0-01070500-1369113506_thumb.jpg

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Kumpel z forum "Landiago" też to miał kilku dni temu, miał 22 rp, i z 5k ip mu się na 22 wyrównało. Nie wiem dokładnie jak to przeszło, ale chyba z czasem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A może to po prostu visual bug? Miałem pare razy, ze jak coś kupowałem, to odejmowało mi kaske, ale pisało, że mam cały czas tyle samo.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

jeśli chcesz coś kupić za 3k to spokojnie wejdz do sklepu i zakup postać

tylko ty to widzisz, ew. jest to chwilowy bug z strony lola. nie boj się, nic ci się z ip nie stanie

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Ufff to ulga, nie gram często więc zbieranie tego nie było dla mnie krótkim okresem czasu. Dzięki za odpowiedzi ;)

cls

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...