Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program do nagrywania

Mcc2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lolz. Napisz do mnie na pw to dam Ci gg. Pomogę Ci z nim.(Od razu mówię, nie chodzi o piractwo)

------------------------------

Lepszego programu nie ma niż ten do nagrywania ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

a właśnie, który program nie kończy nagrywać jak jest koniec rundy, albo gdy mnie na przykład kickają z rooma ? Bo nagrywam Combatem i się właśnie tak dzieje, to samo Mirilisem, a mam pełną wersje tego programu. Sprawdzałem w ustawieniach i i nic nie widze w tym temacie, a pomyślałem żeby włączyć w Mirilisie nagrywanie pulpitu to się nie da jak jest Combat włączony bo jest potrzebne aero do nagrywania pulpitu a gdy uruchamiam Combata to aero sie automatycznie wyłącza bo jest nie zgodny z tą grą. I co z tego że nagrywam, jak mnie kickają to mi się to nie nagrywa bo w tym momenice nagrywanie się automatycznie kończy? o.O.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

a właśnie, który program nie kończy nagrywać jak jest koniec rundy, albo gdy mnie na przykład kickają z rooma ? Bo nagrywam Combatem i się właśnie tak dzieje, to samo Mirilisem, a mam pełną wersje tego programu. Sprawdzałem w ustawieniach i i nic nie widze w tym temacie, a pomyślałem żeby włączyć w Mirilisie nagrywanie pulpitu to się nie da jak jest Combat włączony bo jest potrzebne aero do nagrywania pulpitu a gdy uruchamiam Combata to aero sie automatycznie wyłącza bo jest nie zgodny z tą grą. I co z tego że nagrywam, jak mnie kickają to mi się to nie nagrywa bo w tym momenice nagrywanie się automatycznie kończy? o.O.

Bo ta fukcja w mirlisie jest dobra właśnie. Lepiej sobie potem posklejać te filmy. Ew fraps sprawdź.

Opublikowano

fraps lub nagrywarka w combacie, z darmowych nie ma zbyt wiele

^^ dostalem odpowiedz od GM jutro dostane skradzione 27.000 nx :D

Opublikowano

Bandicam?

nie polecam ;/

przez bandicama mam lagi -,-

i cursor myszki miga ;/

fraps chyba nie jest darmowy ..... -,-

frapsem wgl nie moge nagrywac...

Mirilis Action bd musial sprawdzic :D

lepszego programu od Mirilis Action chyba nieznajdziesz :D

Opublikowano

nie polecam ;/

przez bandicama mam lagi -,-

i cursor myszki miga ;/

fraps chyba nie jest darmowy ..... -,-

frapsem wgl nie moge nagrywac...

Mirilis Action bd musial sprawdzic :D

lepszego programu od Mirilis Action chyba nieznajdziesz :D

Bandicam mi bardzo dobrze działa nie mam drewnianego kompa

Opublikowano

W sumie to w każdym programie będziesz miał logo lub coś, bo to wersja trial. Zazwyczaj te darmowe mają jakieś minusy, że nie nagrywają w dobrej jakości.

Opublikowano

MSI Afterburner.

Do chuja zauważysz to?

W dupie z frapsem czy innym kurestwem.

vip.png

Maksymalnie maksymalny, LewyReus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...