Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Pierwszy poziom 100 na świecie!

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stało się!
Dzisiaj gracz havoc6 zdobył jako pierwszy na świeci setny poziom na swojej łuczniczce (HvR). Dokonał tego pokonując bosa Piety of Empyrean na mapce Shrine.

Dojście do maksymalnego poziomu zajęło mu niecałe 4 miesiące.

Nagrania ze stream'a oraz opis postaci możecie znaleźć w poniższych linkach:

http://www.twitch.tv/havoc616/

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/178442

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

szkoda że znów to azjaci podbijają gry. Siedząc 24h/7

najdziwniejsze jest to że jego build to 0 dps wszystko pod hp byle nie paść. Niby wszystkie postacie mają równe szanse ale jak widać tu chodzi tylko o przetrwanie, po 4 miesiącach wreszcie doczekamy się poprawienia klasy melee która nie miała większych szans w walce w zwarciu

Opublikowano

Nic, tylko pogratulować wytrwałości. Gra jest na aktualnym stanie, gdzie przynajmniej mi się szybko nudzi. No ale azjaci to azjaci :)

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Opublikowano

ja ściągam grę hehe , ale lubię takie gry , np w t2 zdałem grę na 29 lv(9h) i zaczęłem tryb game plus i mam już 70 lv xD , poprostu zabijam sobie to mi się nigdy nie znudzi , tak samo d2 ale tam jakoś 1aktu nie mogę zdać xD niewiem jakiś bug mam czy co.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Cóż, świetnie, że gra się rozwija, czekamy na polską wersje i będzie już super. Gratulacje dla tego pana, chociaż myślałam, że tym razem może Polska zgarnie pierwsze miejsce? :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Cóż, świetnie, że gra się rozwija, czekamy na polską wersje i będzie już super. Gratulacje dla tego pana, chociaż myślałam, że tym razem może Polska zgarnie pierwsze miejsce? :P

Vanith, wejdź mi pod koc

fnaticno1.png

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...