Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speedhack na Google Chrome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problemik...

Gram sobie w grę Dungeon Rampage na Facebook'u i znalazłem w google, że można przyspieszyć atak i szybkość chodzenia przy pomocy speed hacka w Cheat Engine ale mam problem. Gdy używam Speed hacka nic się nie dzieje. Znalazłem takie coś:

ale gdy zrobię wszystko jak na tym filmiku nadal problem pozostaje nie rozwiązany :(

Pomocy!

Opublikowano

otoz mozna tym przyspieszyc cala gre. ( Chyba robisz ten sam blad co ja na poczatku) Poczatek zawsze ten sam... Wyszukiwanie procesu. Potem klikamy speedhack zmieniamy wartosc na np. 5.0, klikamy active . Gotowe

Opublikowano

Nie rozumiem.

Jeśli chodzi o szukanie procesu to w niektórych wyskakuje jakiś błąd z DLL to szukam dalej zazwyczaj są 2-3 w których tego nie ma i jak już taki znajdę to wtedy odpalam speed hacka i właśnie nadal nie działa ;/

@EDIT

Coś udało mi się zrobić, że cooldown szybciej mija ale nadal bije z tą sama prędkością (no tylko te czary z cooldownem szybciej mogę rzucać) i chodzę też tak samo :/

Opublikowano

zrob tak jak powiedział UP, a jak nie rozumeisz to nie wiem po co sie za to bierzesz :)

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

No robię tak -.-

Włączam grę... wybieram z tej listy procesów google chrome aż trafię na taki który nie ma błędu, klikam "enable speedhack", ustawiam na "5.0" i klikam active i się nie przyspiesza. Tylko cooldown (czas pomiędzy używaniem czarów) się przyspiesza (mniej czekam na ponowne użycie), a na necie było, że po użyciu speedhacka szybciej się bije i chodzi, a u mnie atak i chodzenie zostaje bez zmian :(

Opublikowano

No robię tak -.-

Włączam grę... wybieram z tej listy procesów google chrome aż trafię na taki który nie ma błędu, klikam "enable speedhack", ustawiam na "5.0" i klikam active i się nie przyspiesza. Tylko cooldown (czas pomiędzy używaniem czarów) się przyspiesza (mniej czekam na ponowne użycie), a na necie było, że po użyciu speedhacka szybciej się bije i chodzi, a u mnie atak i chodzenie zostaje bez zmian :(

Mam tak samo :(

giphy.gif

Opublikowano

Włącz Mozille Firefox, wejdź na gre w liście procesów wybierz ostatni proces Shockwave Flash nie ten pierwszy tylko drugi potem naciśnij speedhack i masz ...

nostaleh.png
Opublikowano

Włącz Mozille Firefox, wejdź na gre w liście procesów wybierz ostatni proces Shockwave Flash nie ten pierwszy tylko drugi potem naciśnij speedhack i masz ...

Zrobiłem tak i przyspieszyło mi grę na sekunde, a potem wróciło do poprzedniej prędkości (nadal tylko ten cooldown jest przyspieszony, a u ludzi na yt przyspiesza wszystko :/)

Opublikowano

Nie możliwe :) Grę w cheat engine ( zwłaszcza na Fb) przyśpiesza tylko wizualnie (tylko ty to widzisz) a po odświeżeniu wszystko wraca do normalnego stanu. Ponieważ dane o twoich postępach są zapisywane na FB na stałe a nie np jak Miecze i Sandały :)

Opublikowano

Tutaj działa i nawet raz grałem z typem co tak szybko biegał jak na tym filmiku więc to działa tylko nie mi i nawet mój kolega co w to grał niedawno to jemu działał ten SH, a mi nie :/

• 4 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...