Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Death Hill

neba009:P:P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do wygrania jest P90 Silver (20 count) oraz 5th slot(40 count?) ;) Tylko tyle jest mi znane :s

@Down

Powiedziałbyś chociaż, za którym countem wypada ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@UP

A ile masz count na mapie?

Zobacz też, czy przypadkiem nie masz pełnego inventory.

Możliwe też, że broń jest w Out Box.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Sformułuję "wszystko" w jednej odpowiedzi

Wygrywa się:

20/20 - P90 Silver na 7 dni

563508p90silver.jpg]

Następnie 20/20 ( cześć 2 ) 5 slot na 3 dni

2759245sloth.jpg

9666673days.jpg

następnie

Medic Box na 3 dni ( 20/20, 3 część )

960618medicbox3days60sur60.jpg

I pod koniec 20/20 ( część 4 ) jest

HK416_Winter na 3 dni

A zbierając literki W.A.R.R.O.C.K, otrzymujesz Supply Box

losowy kostium na 3 dni ;3

322576boiteencore.jpg

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@UP

Nope. Za literki dostaję się randomowy kostium na 3 dni ;) SB wypadają randomowo z każdej mapy

:( 8S Ok, to źle przeczytałem ;3 | W.

MAL

Opublikowano

Nie. Jemu chodziło o Supply Box. Mi z niego wyleciało m16a4 silver oraz Extraclip 2 na 30 dni >.> AW50F podobno może wypaść z Random Box'a, którego dostajemy 7 dnia za logowanie. Ale z niego wypada podobno wszystko :D

MAL

Opublikowano

Za zagranie gry na Death Hill. Po skończonej grze dostajesz 1 pkt ;)

MAL

Opublikowano

wiele itemek wypada na 7/3 dni Mi np wypadło fast reload na 7 dni p90 silver na 7 dni i rpg camo na 3 dni, koledze wypadło aw50f na 30 dni, multum rzeczy wypada

Tylko, że my tu mówimy o evencie na mapie DeathHill a ty mówisz o tych boxach gdzie trzeba się codziennie zalogować i kliknąć.

Jak się te punkty zdobywa ?

Grając na mapie Death Hill musisz "skończyć" grę, nie ważne kiedy do gry wejdziesz, ważne żebyś doczekał wyniku końcowego.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Hmm te nagrody za DH dostaje się chyba losowo. Bo ja w pierwszej kolejności dostałem Med_Box'y o.O

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...