Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mod Fabryka

Crafciarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegos moda do minecrafta ( singla ) , gdzie można budować taśmy transportowe ( takie jak przy produkcji czegoś ) i wysyłać surowce do skrzynki bezposrednio .

Mogłoby się tam znajdować jakieś lepsze jeszcze rzeczy typu , mała jakaś fabryczka żeby coś wytwarzać , łatwe jakieś automatyka np , wrzuc to , dostaniesz tamto.

wersja mc : 1.5.2

mam : millenaire , reiminimap i forge.

Daje like za pomoc. Podrawiam

ADD //

i jeszcze jakis modzik żeby z pistony działały jak trampolina

Opublikowano

Nie chodziło mi konkretnie o te modyfikacje . Nie chce bawic sie w taka fabryke . Chodzi mi o taki mod gdzie , poprzez wrzucanie do jakiegoś wagonu czy taśmy , przedmioty moglyby transportowac sie do skrzynki . Nie potrzebuje wiekszej modyfiikacji , gdzie trzeba budowac cale rafineria . A co do tego moda z Tłokami które działają jak trampolina do skakania , też chciałbym prosić o link do niego.

Za dobre checi leci +

Opublikowano

BuildCraft dodaje rury transportowe i silniki. Łączysz więc rurami 2 skrzynie i pod 1 podłączasz silnik, który wyciąga itemy z skrzynki i transportuje je rurami. Najlepsze jest to, że widać jak one płyną w tych rurach! Niesamowite!

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...