Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack shield Metin2

brayantgk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki mały problem, mysle ze ktos mi pomoze :)

Wiec odpalam metina, patchuje sie jest git, klikam "Rozpocznij Gre" po czym wyskakuje w prawym dolnym rogu HS
Dochodzi do 2 Kresek i wyskakuje okienko takie:

HACK_SHIELD

"HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR:HSERROR_NETWORK_CONNECT_FAIL"

I po kliknieciu "OK" wyskakuje 2

HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR

Wie ktos moze jak to naprawic?

Opublikowano

Masz problem z łącznością internetu. Wyłącz firewalla/ antywirusa. Nie pomoże to re-instal metka.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Internet mam bardzo dobry... Re-instal nie pomaga, antywira ni ma bo sie skonczyla darmowa wersja xD a firewalla tez brak, zapora systemu tez zostala wylaczona... jakies inne pomysly?

Opublikowano

Skoro masz dobrego neta to nie zaszkodzi ściągnąć od nowa klienta :D ew. obejściem włącz gre.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Obejście jest traktowane jako nielegalne oprogramowanie , Spróbuj tak " Metin2-->Właściwości-->Zgodność-->Uruchom w trybie administratora" powinno zadziałać .

Opublikowano

Też tak miałem po pewnym czasie samo się naprawiło zeskanuj komputer to raz Ccleaner to dwa WWDC to trzy zainstaluj także Advanced system Care 6 to po czwarte i zrób defragmentacje dysku napewno pomoże

Opublikowano

Też tak miałem po pewnym czasie samo się naprawiło zeskanuj komputer to raz Ccleaner to dwa WWDC to trzy zainstaluj także Advanced system Care 6 to po czwarte i zrób defragmentacje dysku napewno pomoże

Raczej nie pomoże bo Wyczyszczenie rejestru nic nie pomoże . Reinstalowałeś Metina?? Jakiego masz Windowsa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...