Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Nieodpychania mobów z konia na serwery GONDOR/XENOX! Bez plikow PC/PC2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Zakładałem tu już jeden temat w sprawie nieodpychania mobów z konia, lecz nie uzyskałem poprawnej odpowiedzi, ponieważ nikomu nie chciało się sprawdzić plików, ani nawet nie czytali, o czym pisałem w temacie.
Otóż, chciałbym, abyście pomogli mi znaleźć sprawnego hacka UWAGA! NA SERWER GONDORMT2 / XENOXMT2.
Najgorsze jest to, że na tych serwerach nie ma plików PC i PC2 więc najzwyklejsze nieodpychanie mobów z konia nie wystarcza.
Możliwe, że pliki PC i PC2 na tych serwerach (mających wspólnego klienta) mają po prostu zmienioną nazwę, więc dlatego szukam sprawnego hacka do tych serwerów.

Z góry dzięki i nagrodzę ++

Opublikowano

heh iMetin tez nie posiada PC i pc2 czyli na tym juz nie odpale moda?

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Stary... Pliki odpowiadające za atak bronią są właśnie w plikach PC.. Jeśli nie ma tych plików, to znaczy, że są ukryte gdzieś indziej. To TY musisz znaleźć gdzie, bo nikt nie będzie się w to bawił. Inaczej się tego nie da zrobić. Pozdro!

@EDIT: Ta zabawa nie ma w sumie nic wspólnego z programowaniem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...