Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz Extazycraft [dedyk] 1.5.2

Potempiony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nazwa.png

ExtazyMinecraft

info.png

serwer powstanie 1-2 dni fabuła jest taka powstały 3 narody Majowie Buntownicy Dezerterzy . Walcza od wieków aby zniszczyć wroga ! do kogo dołączysz ? Twoja decyzja wybrańcze ! każde krolestwo ma wady i zalety !

34w1V8p.png

Rambo (Majowie)

Piroo (buntownicy)

eg84GG8.png

Jeżeli chodzi o adminów Rambo i Piroo są doświadczonymi Adminami , a Admin Avatar sie uczy po dawnej przerwie .

ip.png

potem podamy bo zapowiedz .
fb, Robiony przez Maja-Rambo pozdro
Opublikowano

Kolego. W tej zapowiedzi niema nic napisane na temat serwera, i tak między nami. Refa się co 24h. ; )

Opublikowano

Super gratulacje ze grafika zostala skradziona ode mnie juz widac ze sie szykuje kolejny pseudo serwer ...

Widac ze po opisie serwera administracja serwera nie przekracza 13 lat

Prosze a stąd ostała skradziona grafika ;) ! http://www.mpcforum.pl/topic/947199-16rozkrecony200-slotowturnieje-konne2-letni-serweraktualna-wersja-152/

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Jestes poniżający ;) Nie dość ze kradniesz to jeszcze z pretensjami do mnie, trzeba bylo do mnie napisać na pw bym ci udostępnił ;) albo zrobił grafike no ale cóż lepiej kraść ;) . Polska wkoncu

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...