Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Gdzie grać?

K4P3C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Mam zamiar wrocic do wr,ale nie wiem gdzie grac...

Jak tam z interem i privam?Co lepiej wybrac?

Zalezy mi na:

-brak lagow,ew małe

-Administracja ,ktora zna sie na rzeczy,sama moze wprowadzic jakies nowe rzeczy itd... ( jezeli priv)

-f2p,a nie p2p.(Jakies lepsze bronie dostepne za walute do zdobycia w grze)

I to chyba tyle.

Swoja odpowiedz uzasadnijcie :D

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

No to polecam WRPSP - priv tworzony przez Polakow. Nie ma lagow (serwerowych bo jak gracze maja wysokie pingi to oczywiscie beda lagowali). Za nic nie placisz i z zapewnien administracji wynika ze nie bedzie nic platnego. Serwer narazie wyglada na zacofany wzgledem innych (nie ma tyle opcji co inne) ale za miesiac, gora dwa bedzie nowy klient z odblokowanymi wszystkimi trybami i nowymi przedmiotami. Na serwerze sa zablokowane skrypty, nie ma hackow (punkbuster) i liczy sie skill a nie jakosc hacka. Administracja czesto robi eventy, nawet kilka dziennie. Ogolnie team ogarnia serwer i wiedza co sie dzieje. Jedyny minus to zbyt mala liczba Polakow na serwie, aktualnie w liczebnosci przewyzszaja nas Wlosi ale nie dziwie sie, odstrasza ich punkbuster przez ktorego ttraca swojego skilla z globala. Dodam tez ze na serwerze nic nie daje overclocking wiec gra jest naprawde wyrownana.

Strona serwera:

wrpsp.eu
Opublikowano

Brak lagów - WRPSP

Administracja - WRPSP

f2p - WRPSP

Jeżeli już pytasz... o international i prywatne serwery to wiadomo, na globalu jest p2p ;)

Jest dużo lagów, hackerów jak zawsze. Ale dodali ciekawy jak dla mnie tryb na AI Channel, że możesz być zombie ;3

Co do prywatnych serwerów - WRPSP oraz InifnityWar polecam. Dwa najlepsze aktualne serwery prywatne ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

JA polecam tylko i wyłącznie WRPSP

Na Infinity administracja jest do niczego oraz wyciągają kasę na więcej Cashu lub premy. To samo tyczy Montany.

Na WRPSP WSZYSTKO jest za free i prawie codziennie są eventy w których każdy coś wygrywa :) No i najważniejsze jest to polski serwer, a za niedługo będzie nowy client gry, który bez problemu rozłoży konkurencję.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@UP

Tu się mylisz.

Privy mają dużo lepsze zabezpieczenia od intera.

Do tej pory nie spotkałem tam żadnego hackera.

Były też pogłoski, że Nexon chciał odkupić zabezpieczenia od WRPSP :ninja:

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ja jako oldschoolowiec polecam Internationala , jedyny ból tyłka mam ze jest troche hackerów ale na privach jest wiecej.

y, grałeś kiedyś na jakimś priwie?

Na poczatku WRPSP było paru cheaterów i od tamtej chwili ani jednego nie było widać.

Na innych serwerach również nie ma, czasami się pojawią ale to rzadko i mało. ;3

Inter pod względem ilości hackerów to porażka ;x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A jak z tym wrpsp,skoro administracja ogarnia tak dobrze to dlaczego nie zrobie tych zablokowanych rzeczy co powinny byc?

I ilu tam jest graczy?Bedzie z kogo sie smiac jak na khali beda plakac ,ze skopalo sie im dupska? :D

Co do hackow to chyba nie ma az takich zabezpieczen,jak jeszcze gralem w wr to pamietam ,ze cos pisalem dla siebie i dzialalo na wrpsp ;) Ale pewnie teraz juz by nie zadzialalo.

I ostatnie pytanie,a mianowicie:

WRPSP VS InfinityWar ? Jaki serwer wybrac?

A dla was lecą lajki :)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

WRPSP zaczną ogarniać w czerwcu, gdy wyjdzie nowy client.

Co do tego, który serwer lepszy to twoja decyzja ;)

JA mogę tylko podpowiedzieć coś takiego:

- Ogarnięta administracja, polski serwer, częste i sensowne eventy - WRPSP

- Kolorowe bronie, możliwość kupna Cash'u (w tym premium oraz Donatora, który daje aż 400k cashu i preme gold na 90 dni), szybki EXP (w tydzień ponad 70-80 lvl) - InfinityWar

@Edit

Bo to oczywiste, że jeden gracz poleci ogarnięty serwer, a drugi z kolorowymi broniami. To jak decyzja iOS, czy android :D Każdy ma swoich fanów.

MAL

Opublikowano

A jak z tym wrpsp,skoro administracja ogarnia tak dobrze to dlaczego nie zrobie tych zablokowanych rzeczy co powinny byc?

I ilu tam jest graczy?Bedzie z kogo sie smiac jak na khali beda plakac ,ze skopalo sie im dupska? :D

Co do hackow to chyba nie ma az takich zabezpieczen,jak jeszcze gralem w wr to pamietam ,ze cos pisalem dla siebie i dzialalo na wrpsp ;) Ale pewnie teraz juz by nie zadzialalo.

I ostatnie pytanie,a mianowicie:

WRPSP VS InfinityWar ? Jaki serwer wybrac?

A dla was lecą lajki :)

Administracja też ma życie prywatne i teraz zbytnio nie mają dużo czasu, ale ogarniają :) I jest wszystko OK.

Graczy, hmm - codziennie online średnio ok. 60 graczy

Co do hacków, są zabezpieczenia bo nikt nie potrafi wstrzyknąć dll.

WRPSP ! Zdecydowanie, infinitywar to tylko kolorowe bronie i dużo bugów.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...