Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] league of legends

Luka^_^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chcesz rozwijać swoje umiejętności w kooperacji drużyną i lubisz gry MOBA, to tak, opłaca się.

Gra jest bardzo wciągająca, gra w nią masa ludzi.

Opublikowano

Pytasz o to w forum LoLa? :P

Jasne, że tak. Mnie jak i wielu innych graczy bardzo wciągnęła ta gierka, wymaga sporo taktycznego myślenia i troszkę logiki, a nie jak w metinie: expisz-ulepszasz-expisz. Z początku może być trudno, ale i tak teraz nowi mają łatwiej, dawniej większość grała na angielskim a zmiany języka na polski można było zrobić tylko w pliczkach.

Opublikowano

Czemu nie sama gra fajna. Ale większość ludzi w nim to sami debile i idoci. Nie chodzi tutaj o ich gre bo nie każdy musi być dobry po to gra by być lepszym ale o to że każdy się wyzywa za KAŻDY zły ruch jaki wykona mimo tego że sam super nie gra. Wtedy tylko Ignore pomaga.

Opublikowano

dawno temu sam nie byłem przekonamy do tej gry, ale zagrałem i insta no-life całe dnie, jedynie community po części chujowe.

Opublikowano

właśnie xD poczekaj na inne xD teraz ea robi grę moba ma mieć sporo nowości w porównaniu do Lola np wiele map itp.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nie opłaca się za bardzo, taki Metin 2 zajmuje o wiele mniej, a jest dużo fajniejszy, lepszy system walki masz, bo walisz spacje i ci bije tak fajnie kilka mobków, skilli masz więcej, bo nawet 6, więc zostawia moim zdaniem LoL'a w tyle.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

pobierz i nie zniechecaj sie odrazu ;) Jak gralem 1 gre nie wiedzialem co sie dzieje i wogole... Skonczylem grac na 2 dni bo potem kolega przyszedl i mi wszystko wytlumaczyl noi juz dobry rok mija od zalozenia konta i ciagle mi sie chce grac :) Polecam ogladac streamerow typu XPeke, moga cie duzo nauczyc. Polecam konto na YT Fiss Mortune

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...