Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Grą

bałi09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż oststnio miewam głupi problem. Gdy się zaloguje , wejde na jakis room i zaczyna sie gra , To zbyt długo czekam az mi sie zaladuje. Gdy wreszcie sie załaduje to już jedna z drużyn ma 120 kill - wiec nie oplaca mi sie grac. Jaki moze byc powód takiego zachowania? Internet mam 1mb . Mój kolega ma sprzęt taki jak ja , internet słabszy , a przeważnie loguje sie jako pierwszy do rozgrywki. Proszę o pomoc

s-a-m.jpg
Opublikowano

moze masz jakiegos virusa w kompie... pusc gruntowny skan i napisz jak wypadł. a moze masz poprostu zapchanego kompa. Jak dlugo ci sie to dzieje?

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

moze masz jakiegos virusa w kompie... pusc gruntowny skan i napisz jak wypadł. a moze masz poprostu zapchanego kompa. Jak dlugo ci sie to dzieje?

yy zainstalowalem sobie dosyc dawno , pogralem z miesiac dwa , i sie zaczelo. = Hmm praktycznie to u kolegi tak sie dzieje , nie u mnie , kazal mi sie zapytac co jest tego powodem. Powiem mu zeby skana zrobil wirusow , i aby je powywalal , zobaczymy jak to bedzie. Napisze co sie bedzie dziac.

s-a-m.jpg
Opublikowano

wyczyść radiator żebyś miał lepsze chłodzenie bo jak grzeje się komp to gorzej chodzi... - takie coś pod wiatraczkiem w kąpie :)

albo porostu maszyna słaba

i tutaj powtórzę po koledze " masz może zapchanego kompa"