Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie

kestian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem sobie na steam gre APBReloaded pogralem jeden dzień w nią noi na drugi był path.Wszystko ok path pobrany daje START i sie nie włacza gra czekałem chwilke i nic Prosze o pomoc :)
P.S:Zaktualizowalem karte graficzna

Opublikowano

1. Podaj specyfikację komputera....

2. Chwilkę czyli ile ?? I czy po wciśnięciu start pokazał się tobie obrazek na środku ?

Opublikowano
1. Ostatnio wprowadzili patch, bodajże związany z lepszą ochronę przeciw hackerom i od tego czasu gra wymaga bibliotek, których nie ma w Windows XP SP1 i SP2, więc jeśli nie masz Service Packu 3 (zakładając, że masz XP) to nie będzie Ci działać - będzie pojawiała się informacja "The procedure entry point GetSystemDEPPolicy could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll".

2. Może jakiś plik gry jest uszkodzony? Po włączeniu launchera możesz kliknąć "Repair" na dole, może się uda naprawić.

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Niest

1. Ostatnio wprowadzili patch, bodajże związany z lepszą ochronę przeciw hackerom i od tego czasu gra wymaga bibliotek, których nie ma w Windows XP SP1 i SP2, więc jeśli nie masz Service Packu 3 (zakładając, że masz XP) to nie będzie Ci działać - będzie pojawiała się informacja "The procedure entry point GetSystemDEPPolicy could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll".
2. Może jakiś plik gry jest uszkodzony? Po włączeniu launchera możesz kliknąć "Repair" na dole, może się uda naprawić.

APB REOLDED SIE WLACZYLO KOLES JESTES WIELKI DzIEKI !!! LUBIE TO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...