Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] punkty treningowe

Seba1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy da sie cos zrobic bo gdy grałem sobie nabiłem lvl i chciałem dodać skila to wyskoczył mi bład bf sie wyłączył i po chwili znów włączył i po ponownym właczeniu chciałem dodac tego skila a jego nie było i da sie cosa z tym zrobic ?

Opublikowano

Miałem tak raz, tyle że mi wywaliło grę po wbiciu levela i potem tego punktu nie miałem, ale wrócił po paru dniach. Radzę po prostu poczekać ;)

YGsMv3q.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak mówili koledzy odzczekaj pare dni ,a jeśli o nie zadziała to napisz do Administracji lub Supportu (to chyba to samo) ,że pojawił Ci się taki problem.

Opublikowano

najlepszym sposobem (według mnie) jest po po prostu usunięcie całej gry łącznie z cookie i wszelkimi wpisami w rejestr i ponowne jej zainstalowanie a jeśli i to nie pomoże to tak jak koledzy wyżej piszą zgłosić błąd do supportu

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...