Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dawn of War - GOTY

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest to samo co Antologia wszystkie 3 wersje gry

Opublikowano

Pakiet zawiera części z Dawn Of War Antology (Podstawka, Winter Assault, Dark Crusade). Musisz oddzielnie kupić Soulstorma.

Na filmie widać, że na opakowaniu są trzy części bez Soulstorma, więc nie widze nad czym się zastanawiać.

Opublikowano

Pakiet zawiera części z Dawn Of War Antology (Podstawka, Winter Assault, Dark Crusade). Musisz oddzielnie kupić Soulstorma.

Na filmie widać, że na opakowaniu są trzy części bez Soulstorma, więc nie widze nad czym się zastanawiać.

Tylko gdzie ten Winter Assault i Dark Crusade jest skoro gre mam a ich nie mam :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Tylko gdzie ten Winter Assault i Dark Crusade jest skoro gre mam a ich nie mam :P

Pewnie jak już zainstalowałeś to razem już z tymi dodatkami. A jak ich nie masz wyszukaj w sklepie dodatku i będziesz mógł go pobrać za free prawdopodobnie :D

Opublikowano

Pewnie jak już zainstalowałeś to razem już z tymi dodatkami. A jak ich nie masz wyszukaj w sklepie dodatku i będziesz mógł go pobrać za free prawdopodobnie :D

W grze mi nie widzi nic poza podstawką a na w sklepie steamowskim musze zabulić za dodatki. No cóż, wersja steamowska jest jak widać trochę odchudzona.

76561198001815076.png
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ostatnio grałem w trybie Ostatniej Lini Obrony i zauważyłem, że jakiś gościu gra Komandorem Tau co mnie mocno zdziwiło. Kiedy patrzyłem na necie jak grać rasą Dominium Tau w DOW2 to się załamałem jak się dowiedziałem, że jest tylko dostępny Komandor Tau w OLO. To porażka wydać na to kasę.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...