Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplacalo sie kupic sluchawki sennheiser hd 407?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam je mam :D Słuchawki używam na kompie i rzadko zmieniam, mają według mnie dobry bass (na laptopie troche za mocny) i jakoś czystszy dźwięk od innych. Ale to moje zdanie

Opublikowano

sennheisery to dobra firma więc i tak będą lepsze niż 80% pozostałych słuchawek. O dziwo najlepsze słuchawki jakie miałem pochodziły prosto z Chin :D Brat mi kupił podróbę Beatsów za grosze. Miały dużo lepszy bas niż moje stare sennheisery hd ( nie pamiętam numerku :D ) a głośność była tak dziwnie zrobiona , że mając głośność na windowsie powyżej 20 służyły mi one już jako głośniki :D Obecnie mam Denony , które wyłapałem na Iboodzie za 2 krotnie niższą cenę niż normalnie , lecz nawet tej ceny raczej nie były warte. Podróby Beatsów służyły mi przez dobry rok , a wyglądały jak autentyczne :P

Opublikowano

Sam osobiście mam te słuchawki i powiem że są całkiem całkiem. Grają dobrze, brakuje im tylko basu. Ogólnie pieniądze nie wyrzucone w błoto, chociaż teoretycznie za tę cenę rzekomo lepsze są senki hd 201.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Sennheiser to bardzo dobra firma na słuchawki jednak lepiej było by żebyś miał hd 201 jak up napisali bo są jednak trochę lepszę a przedział cenowy nikły.

Opublikowano

Moze i pieniedzy w bloto nie wywaliles, ale znam duzo lepsze sluchawki w tej cenie. Wbrew pozorom nie wszystko, co ma na sobie napis "sennheiser" jest dobre (np. totalny niewypal hd201).

#don't care

Opublikowano

Oplacalo dobre są, ale ja tam wole i tak pro turbine by dr dree xD

Czyli o tym, jak wyrzucić 1000 zł rodziców w błoto! :)

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

Moze i pieniedzy w bloto nie wywaliles, ale znam duzo lepsze sluchawki w tej cenie. Wbrew pozorom nie wszystko, co ma na sobie napis "sennheiser" jest dobre (np. totalny niewypal hd201).

Co ty gadasz hd201 są super słuchawkami.Dobre i wygodne jak ich cenę jedne z lepszych w tym przedziale cenowym.Co do tematu i jak przyły Ci?

Opublikowano

hd201 niewypał ? Schowaj się lepiej ; o

Co do autora przecież masz słuchawki i słyszysz jak grają, jeśli jesteś zadowolony z zakupu to po co ten temat ?

Opublikowano

hd201 niewypał ? Schowaj się lepiej ; o

Co do autora przecież masz słuchawki i słyszysz jak grają, jeśli jesteś zadowolony z zakupu to po co ten temat ?

Powiem tak, ja mowie ze sa dobre, a kolega mowi ze wyzucilem pieniadze w bloto, dlatego sie was spytalem

Opublikowano

Czemu niewypał? Bardzo dobre i tanie słuchawki. Sennheiser, Sony i Philips, to teoretycznie najlepsze marki jeśli chodzi o słuchawki, głośniki, itp.

Opublikowano

@ up
hahahah kolejny znawca widzę

Baggios, "pieniędzy w błoto" wyrzucić nie mogłeś bo to są grosze jak na słuchawki
btw. jeśli twój kolega tak mówi to Go zapytaj why ? . . .

@down
"Tyle w temacie" ? TYLKO, ŻE AUTOR NIE PYTA CZY HD201 TO SHIT CZY NIE.

@ Naiko

i sądzisz, że hd201 to shit? To zmarnowałeś lata ; /

btw. hd202 to jest shit

Opublikowano

Heh, dość słaba prowokacja, podsumuję. :)

HD 201 są jednymi z lepszych tanich słuchawek. Tyle w temacie.

1567846744.png
Opublikowano

Kurde zadna prowokacja. Jesli kogos urazilam moja opinia, to przepraszam. Mam po prostu odmienne zdanie na ten temat, a w temacie sluchawek siedze od dobrych paru lat.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...