Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowa Kula.

. Gentleman .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Phiii...

No ok... widzę dogrywka... no to lecimy...

ghmzh.png

gc56q.png

gcucl.png

gdvjr.png

Źródło:

http://www.turkmmo.com/imza-logo-userbar-avatar-vb-calismalariniz/2409310-metin2-yazisiz-logolar-emek-hirsizligi-olmasin.html

Jest to stara grafika, użyta przez wiele osób na róznych FaceBook.

ty kolego dałeś nistety całe obrazki a ja dałem bez elementu mozliwe do edycji ;x

1369757665-U932691.png

WUT?

Opublikowano

ty kolego dałeś nistety całe obrazki a ja dałem bez elementu mozliwe do edycji ;x

Litości... pokaż mi osobę na tym forum, która równo kółka nie wytnie. Chodzi o to, że jeśli coś publikujesz nie swojego podawaj źródło.

PS: W pierwszym poście dałeś idealnie tą grafikę z sura, którą ja podpisując ją jako "przykładowe zastosowanie". Czemu teraz to usunąłeś?

Opublikowano

Litości... pokaż mi osobę na tym forum, która równo kółka nie wytnie. Chodzi o to, że jeśli coś publikujesz nie swojego podawaj źródło.

PS: W pierwszym poście dałeś idealnie tą grafikę z sura, którą ja podpisując ją jako "przykładowe zastosowanie". Czemu teraz to usunąłeś?

Synu tobie coś w głowie się poprzewracało . nie flamuj sie.

1369757665-U932691.png

WUT?

Opublikowano

srodek usunie kazdy nawet nie znajac sie na tym.

Ogolnie mi sie to nie podoba, jakos mi nie pasuje mogles chociaz zrodlo podac.

sygna1.png

Opublikowano

To nie jest temat do sprzeczania się.

Od tego macie PW.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Istny co ty tu robisz? Wszyscy Cię nie cierpią, aż dziwne, że każdy w tym poście warna nie dostał. Idź nie wiem, kurami się zajmuj a nie tym forum = wypierdalaj stąd !

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Istny co ty tu robisz? Wszyscy Cię nie cierpią, aż dziwne, że każdy w tym poście warna nie dostał. Idź nie wiem, kurami się zajmuj a nie tym forum = wypierdalaj stąd !

Tylko ban na tydzień dostałem :D

Opublikowano

Lepiej jakbyś zaczął tworzyć coś swojego, jeżeli wrzucasz jakąś pracę i nie jest całkowicie stworzona przez ciebie to udostępnij też źródło bo to wygląda jakbyś to ty sam zrobił i po prostu nie szanujesz czyjejś pracy, udostępniaj na przyszłość może źródła gdy coś edytujesz, a nie tworzysz.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...