Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misja w MT2 global ,solar

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez tą misję, lecą te kawałki smoczego kamienia, czy coś w tym stylu. Ogólnie dotyczy ona alchemi, która jest bezużyteczna.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

to ja wiem ze leca przez to te kamienie;p tzn jest taie cos ze jak sie uzbiera 10 tych kamieni smoczych to zmieniaja sie w jakies jajo surowe;p ( nie pamietam nazwy ) to jajo mozna otworzyc;p ale nie wiem czy z niego cos dropi ani w ogóle do czego jest ;p ale kaze mi zebrac czegoś tam 10 ten alchemik ale nie wiem czego;p myslem ze tych jaj surowych, uzbierałem ich 10 i nic( czyli 100 kamieni)

Edit;
to jajo nazywa się "Cor Draconis( Surowe)" jeśli uzbieram 10 kawałków smoczych kamieni to zamienia sie w takie cos ;p a jeśli na cisnę na niego PPM to znika jedno jajo i robi się tak jak by jakaś runa co daje mi 1+int na 24h albo 15+ pż na 24h;p itp, moje pytanie jest też takie co moge jeszcze zrobić z tymi "Cor Draconis" ?

Opublikowano

Z Corn Draconis nic wiecej nie zrobisz, po otworzeniu otrzymujesz dowolny klejnot, powiedzmy szafir.

Potem mozesz je przemieiac na szlifowane itp itd

x

Opublikowano

Własnie ja tez tej misji nie ogarniam .. Uzbieralem juz tego 100 ( 10 ) Oddalem to i na nowo misja sie wlaczyla Nie wie moze ktos jak to calkiem wylaczyc aby sie na ekranie nie pojawiala ?

Opublikowano

oka corm draconis jest i moge je zamieniac na szafiry czy coś tam ;p ale od czego jest ta misja ;p?

Da sie jakos ta misje zaliczyć ??

Ps. Posty nic nie wnoszące w rozmowę będą zgłaszane za pospolity spam, tak jak niżej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...