Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Własna profesjonalna stronka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! :) Mam zamiar (razem z pełnoletnim kumplem) założyć własną profesjonalną stronkę i mam w związku z tym parę pytań:

1.Czy znacie jakiś naprawdę dobry CMS?Tzn.taki który umożliwia zaawansowany system logowania i rejestracji,trudno się włamać na stronkę na,której to owy CMS stoi i ogólnie ma być super :D Jeżeli chodzi o jego cenę to nie gra ona zbyt wielkiej roli :P

2.Jaki hosting polecacie pod taką stronkę?

3.Gdzie warto kupić domenę pl?

4.Gdzie warto się zareklamować?

Jak już mówiłem cena nie gra roli :P

Of course za przydatne odpowiedzi będą lajki :)

Jeżeli zły dział to sorry :/

Opublikowano

CMS ?

Profesjonalna strona powinna mieć własną stronkę ( czyli że tworzycie od 0 ). Jeśli nie znacie PHP JS HTML CSS to papa :P

Opublikowano

CMS ?

Profesjonalna strona powinna mieć własną stronkę ( czyli że tworzycie od 0 ). Jeśli nie znacie PHP JS HTML CSS to papa :P

Kolega coś tam umie ale bardziej siedzi w AutoIT i javie ;P Mieliśmy plana żeby postawić stronkę na jakimś dobrym płatnym CMS-sie lub też zlecić jakieś firmie zajmującej się tworzeniem stron www żeby nam zrobiła :P

@SamWieszKto i Vertoi dzięki lecą lajki :)

Opublikowano

2=proserwer.pl ,najlepszy pakiet.

3=home.pl czy jakos tak

4=google

2=nie;

3=nie;

4=nie;

Jak się nic nie znasz, to się nie odzywaj. Proserwer to najgorszy hosting jaki kiedykolwiek kupiłem. Po dobry hosting idzie się do firm jak ovh. Kolejna sprawa, domena w home? Tam ona kosztuje tyle co nowy mercedes. Domeny kupuje się tylko, ale tylko w ovh. A co do reklam, to google nie jest takie rewelacyjne. Trzeba wy-pozycjonować stronę i reklamować się w reklamach na forach i przez marketing szeptany. Jak strona przewiduje nagrody czy jakieś punkty, to dawać punkty za zaproszenia innych. Tak się szybko wybiję stronę.

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

2=nie;

3=nie;

4=nie;

Jak się nic nie znasz, to się nie odzywaj. Proserwer to najgorszy hosting jaki kiedykolwiek kupiłem. Po dobry hosting idzie się do firm jak ovh. Kolejna sprawa, domena w home? Tam ona kosztuje tyle co nowy mercedes. Domeny kupuje się tylko, ale tylko w ovh. A co do reklam, to google nie jest takie rewelacyjne. Trzeba wy-pozycjonować stronę i reklamować się w reklamach na forach i przez marketing szeptany. Jak strona przewiduje nagrody czy jakieś punkty, to dawać punkty za zaproszenia innych. Tak się szybko wybiję stronę.

Tak kurwa,dwunastoletnie dziecko sie odezwało które kupiło najlepszy pakiet na proserwer.

W kwestii google masz racje,ale reklama w google zapewni dużą część wyświetleń.

OVH przeczytałeś od kolegów z góry,bo wątpie byś w ogóle coś tam kupił.

xaa.pl ? Gówno..

Webhost nawet dobry jest, jeżeli chcecie mieć przyszłość pewną to biznes-host

Domena? Jak kolega wyżej ovh.

Następny idiota roku. Może byś uzasadnił dlaczego firma Proserwer to gówno ?

Chyba IP.Board jest też pod takie stronki.

Like dla tego pana,IP.Board to najlepszy skrypt na forum jaki kiedykolwiek widziałem.

unibag.png

Opublikowano

IP.Board owszem fajny ale ja nie potrzebuje silnika pod forum :P (ale masz za starania ;)).

Znalazłem już super firmę,która się wszystkim zajmie.Co prawda chcą 7 tyś za wszystko ale jak już mówiłem forsa nie gra roli ;P

Dzięki wszystkim temat do zamknięcia ;)

Opublikowano

A możesz jeszcze się podzielić na priw pomysłem? Bo jeśli jestem w stanie to napisze taką stronę o wiele taniej ;)

SamWieszKto1231, dnia 21 Maj 2013 - 10:26, napisał:

Tak kurwa,dwunastoletnie dziecko sie odezwało które kupiło najlepszy pakiet na proserwer.
W kwestii google masz racje,ale reklama w google zapewni dużą część wyświetleń.
OVH przeczytałeś od kolegów z góry,bo wątpie byś w ogóle coś tam kupił.

Następny idiota roku. Może byś uzasadnił dlaczego firma Proserwer to gówno ?

Like dla tego pana,IP.Board to najlepszy skrypt na forum jaki kiedykolwiek widziałem.

Nie wiem czy to o mnie, ale mam już trochę więcej lat niż 12 ;) więc od dzieci nie przezywaj, bo jak to mówią, kto się przezywa, ten się tak nazywa ;). Może być też trochę dojrzalsza wersja - Nie oceniaj ludzi swoją miarą ;)

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

@up Dziękuje za propozycję ale to ma być ogromna stronka i potrzebujemy dużej ilości webmasterów żeby ją utworzyć ;p

Opublikowano

No rozumiem ;) polecam się na przyszłość ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...