Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PREZENTACJA]HardCore♠OtherDrop♠120SLOTOW♠Frakcje♠I wiele innych♠

TomekMT22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nazwa.png

PaccHardcore

ip.png
s2.pac-craft.pl

typ.png
HardCore

sloty.png
120 z możliwością podniesienia ;3

potwory.png
Tak

zwierzeta.png
Tak

pvp.png
Only za czerwona welna ;3

premium.png
NoPremium

nether.png
Tak

wl.png
WhiteLista jest do czasu otwarcia.

ekipa.png
HeadAdmin : TomekMt22
Administrator : TheNeQPL

info.png
Na serwerze jest OtherDrop :
Diament - 0,2%
Szmaragd - 0,3%
Zloto - 0,6%
Zelazo - 1%

Na serwerze także jest NoCheat+ , więc pod żadnym pozorem odradzam używania Cheatów.!
Strona głowna : http://s1.pac-craft.pl/s2/index.html
Forum :http://s1.pac-craft.pl/for/forumdisplay.php?fid=7

@Dodano strone i Forum ;3

~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka .

Opublikowano

Witam więc zacznijmy

Opisze to w stylu +/-

Zacznijmy od minusów .

- Serwer nie ogarnięty .

- Za zbieranie mięsa na spawnie = kick za nodusa .

- Admin nie jest miły dla graczy .

- Admin nie odpowiada na pytania graczy tylko ich kick`a .

- Admin jest w jedynej odziwo gildii na serwerze . która jest bardzo rozwinięta , nie zdziwiłbym się gdyby mieli itemy od niego .

- Napisałem adminowi że nie wyswietlają sie kordynanty spawnu , to dostałem bana :)

- Itemy na założenie gildii są , em jakby to powiedziec zjebane .

- Admin nie potrafi nawet zrobić cooldownów wyswietlania cordynantów .

- Serwer typu HardCore ;') . Gdy go otworzymy wy Pierwsi się o tym dowiecie.;3

Hahha . Niż wyszła prezentacja serwera to na serwie była juz gildia . i jeden z członków serwera napisał ze oni ją juz wczoraj zrobili .

+ Niektórzy gracze są mili

To na tyle , odradzam Wam grania na tym żałosnym serwerze . który zrobił jakiś dzieciak który ma gildie z kolegami ( Administrator ) Zeby poprostu pozabijać innych graczy .

Pozdrawiam Toby i nie polecam tego serwera wielka strata czasu i zabawy .

Jestem Szarym człowiekiem.. Bez sygnatury ;/

Opublikowano

Serwer ogółem fajny, lecz HeadAdmin TomekMt22. Zachowuje się nie stosownie do graczy i banuje bez powodu. Odpisałem na jego głupi komentarz do innego gracza, a dokładnie "hehe zabawnys" po chwili zostałem zbanowany. Jeżeli drogi HeadAdmin nie zmieni nastawienia to raczej wątpię, że z tego serwera coś wyjdzie.

//reklama

Opublikowano

Serwer ogółem fajny, lecz HeadAdmin TomekMt22. Zachowuje się nie stosownie do graczy i banuje bez powodu. Odpisałem na jego głupi komentarz do innego gracza, a dokładnie "hehe zabawnys" po chwili zostałem zbanowany. Jeżeli drogi HeadAdmin nie zmieni nastawienia to raczej wątpię, że z tego serwera coś wyjdzie.

Że tak pozwole Sb zacytować 1 ! To to że jak jest się nierozgarniętym dzieciakiem , to po co ładować się na serwer? Mówie że łamiesz regulamin który jest NA FORUM ! A ty wchodzisz i się naśmiewasz? Powodzenia Tobie życze w szukaniu nowego -,-

Witam więc zacznijmy

Opisze to w stylu +/-

Zacznijmy od minusów .

- Serwer nie ogarnięty .

- Za zbieranie mięsa na spawnie = kick za nodusa .

- Admin nie jest miły dla graczy .

- Admin nie odpowiada na pytania graczy tylko ich kick`a .

- Admin jest w jedynej odziwo gildii na serwerze . która jest bardzo rozwinięta , nie zdziwiłbym się gdyby mieli itemy od niego .

- Napisałem adminowi że nie wyswietlają sie kordynanty spawnu , to dostałem bana :)

- Itemy na założenie gildii są , em jakby to powiedziec zjebane .

- Admin nie potrafi nawet zrobić cooldownów wyswietlania cordynantów .

- Serwer typu HardCore ;') . Gdy go otworzymy wy Pierwsi się o tym dowiecie.;3

Hahha . Niż wyszła prezentacja serwera to na serwie była juz gildia . i jeden z członków serwera napisał ze oni ją juz wczoraj zrobili .

+ Niektórzy gracze są mili

To na tyle , odradzam Wam grania na tym żałosnym serwerze . który zrobił jakiś dzieciak który ma gildie z kolegami ( Administrator ) Zeby poprostu pozabijać innych graczy .

Pozdrawiam Toby i nie polecam tego serwera wielka strata czasu i zabawy .

Że także zacytuje Toby pierwsze co wszedł na serwer . Żale proszenie Admina o TO O TAMTO -,- To jest Hardcore . Jestem w frakcji ale nie pod kontem admina tylko calkiem innym "zwyklym graczem"

~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka .

Opublikowano

Jeszcze stwierdzasz odrazu, że jestem dzieciakiem, choć nie masz pojęcia ile mam lat. Już tutaj można zobaczyć jakim jesteś administratorem po twoich wypowiedziach. Poza tym nie złamałem, żadnego punktu w regulaminie. Zbanowałeś mnie tylko dlatego, bo wyśmiałem twój komentarz do innego gracza. Jeszcze nie napisałeś powodu po zbanowaniu, czyli bez powodu mnie zbanowałeś.

//reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...