Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Urf w lolu

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj, gdy grałem w lola pewną rundke to fizz użył ulta chyba na corkiego czy kogoś tam i pojawił się wielki urf na chwile ( wiecie co to jest chyba, kiedyś był jakiś tam event w lolu na ten temat, że warwick go zjadł i jest nawet corki jeździeć urfa ) taki duży, wysokość taka jak najedzony gho gath, a długość to tak jak połowa drogi z ostatniej wieży na midzie do ostatniej wieży na midzie druzyny przeciwnej... wie ktoś coś na ten temat? dodam, że mam czasami bugi, że np zamiast slowa to pokazuje, ze ktoś biega po "flashach" - tak - dosłownie tak :P są ikonki flasha i ktoś biega i jest spowolniony, może to jest właśnie tym spowodowane, ale przecież skądś się musiała wziąć sama tekstura tego urfa...

Opublikowano

Ten Fizz miał skórke "Rybak Fizz", ona ma całkiem nowe animacje i na ulti zamiast rekina wypuszcza tego Urfa.

całkiem nowe? tylko jest urf zamiast rekina, nic innego, lol.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie nie nie, chodziło mi o to, że ten urf był inny... nie wyskakiwał z ziemi i nie był taki mały, on po prostu LEŻAŁ na środku mapy i powoli zanikał ( tak, znikał, nie wpadał pod ziemie )

Opublikowano

No to prawdopodbnie jakiś visual bug, u mnie było wczoraj wszystko OK.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To było tylko na 1 rundce w 1 momencie i on zniknął w ciągu 5-10 sekund, ale jak był visual bug to on nie wziął się z nikąd a więc musiała być jakaś tekstura, możliwe, że to była wtedy tekstura z ulta fizza ale jakos powiekszona, nie jestme pewien

Opublikowano

To nie visual bug pamiętam fizz ma takie coś że jak kogoś zabije ultem (konkretny champion) to rekin/urf zostaje na górze przez ileś tam czasu

928011413476457403957.png

Opublikowano

Ale możliwe jest to, że to jakiś easter egg, przecież Riot tak bez szczególnego powodu by nie trzymał tego Urfa w plikach.

258101b92660b.png
Opublikowano

Ja również czasami mam takie coś.

Po tym jak fizz użyje ulti, to jakiś wielki, przeźroczysty "urf" zostaje na mapce przez jakieś 10 sec i potem znika ;p

Moim zdaniem jak już widzę koledzy wyżej wspomnieli są to jakieś visual bugi i skan kompa, nowe sterowniki tutaj nic nie pomogą.

xcysiek_eune_105_3_logo.png

Opublikowano

Sterowniki nie mają nic do rzeczy ponieważ grając wczoraj 2 rundy fizzem i fizzem w przeciwnym teamie było to samo. I tak jest to od ulta ale nie wygląda to tak jak zawsze, że ryjkiem do góry a leży taki wielorybek przezroczysty na ziemi :). Zakładam że to po ostatnim patchu mogły wpełznąć jakieś błędy

Opublikowano

Dokładnie tak jak wszyscy wyżej potwierdzili mi się dzieje :) a wiec to nie problem wizualny, bo dziwne, ze tyle osob mialo by go tak samo, ze wszyscy mieliby problem z karta graficzna itp.

Opublikowano

Tez tak czasem mialem ze Urf sie pokazal taki wielki leżący :D I z bugiem ze ktos chodzi po flashach tez mam

Opublikowano

Urf miał być nową postacią w lolu, ale 'Warwick go zabił'. To miał być żart na Prima aprilis. Obecnie w lolu są trzy postacie które mają skina związanego z urfem. Corki Jedździec Urfa, Fizz Rybak i Warwick, zabójca urfa.. Czy jakos tak. Taki limitowany skin. I to jest zwyczajny 'Easter Egg.' Ot tak, riot sobie robi żart z graczy zapewne. Nic szkodliwego :)

2nv8jzq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...