Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jest taki plugin który wyłącza inne pluginy na danym świecie czyli np że na spawnie jest wyłączony sg lub paintball a jak zrobi się tp na inny świat to normalnie działają nie chodzi mi o flagę w WG tylko najlepiej jak by pisało że nie ma takiej komedy

I szukam jeszcze pluginu na oddzielne eq na różnych światach korzystam z multiversa

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Arcymistrz
Opublikowano

Pierwszy pluton możesz zrobić w configu plutonu zmieniając nazwę świata, powinno dzialac

Pierwszy pluton możesz zrobić w configu plutonu zmieniając nazwę świata, powinno dzialac

Opublikowano

Up widzę że piszesz z telefonu jak wiesz to edytuj potem jak będziesz w domu bo ja wiem że jest wtyczka do multiversa na osobne eq tylko nie wiem jak się nazywa

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jest taki plugin który wyłącza inne pluginy na danym świecie czyli np że na spawnie jest wyłączony sg lub paintball a jak zrobi się tp na inny świat to normalnie działają nie chodzi mi o flagę w WG tylko najlepiej jak by pisało że nie ma takiej komedy

I szukam jeszcze pluginu na oddzielne eq na różnych światach korzystam z multiversa

Plugin na te inventory to MultiINV wystarczy dać permissions lub nawet nie trzeba bo automatynie eq nie będzie przeniesione, ale osoby które mają op'a są tym ominięte to znaczy admin będzie przenosił eq między światami.

Opublikowano

No ok jest możliwość zablokowania całego pluginu i wszystkich jego komend bo nie będę pisał pojedynczo no i nie zmieści się tam tyle cmd

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

a czytałem i obiło mi sie o uszy że Group Manager - Essentials ma taka opcje wyłączania pluginów bo ma oddzielne uprawnienia dla światów czy to prawda ?

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...