Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaka grafika i cpu

TyBuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka grafika będzie pasowała do cpu tak aby się wzajemnie nie obciążały tylko działały ok?

Zasilacz jaki planuje kupić:Chieftec 450w

MOBO:Nie wiem jeszcze jakie

Ram:ddr2 około 2-4gb

budżet 500zl

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@UP Nie spamuj widzę już cie w 4 tematach i wszędzie piszesz że nie wiesz.

@TOP DDR 2 nie kupuj nie opłaca się podaj CPU bo nie wiadomo jaki masz (chyba że chcesz kupić też CPU)

Opublikowano

Chcę kupić prawie cały środek kompa obudowę mam dysk i nagrywarke na ata też(nie chce na sata) nie mam kasy na to.Chcę kupić cpu i wentylator mobo ram mam na razie 1gb ddr2 na chwile tylko az się kasa znajdzie i do tego psu cos około 450w chieftec.Do tego jakas grafikę myslalem nad radeonem 4850 lub 4870 ale nie wiem jaki do tego procek.Ja nie chce ddr3,bo wtedy będzie za duzy wydatek.

Na wszystko co podalem chce wydac około 500zł max 600.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Chcę kupić prawie cały środek kompa obudowę mam dysk i nagrywarke na ata też(nie chce na sata) nie mam kasy na to.Chcę kupić cpu i wentylator mobo ram mam na razie 1gb ddr2 na chwile tylko az się kasa znajdzie i do tego psu cos około 450w chieftec.Do tego jakas grafikę myslalem nad radeonem 4850 lub 4870 ale nie wiem jaki do tego procek.Ja nie chce ddr3,bo wtedy będzie za duzy wydatek.

Na wszystko co podalem chce wydac około 500zł max 600.

DDR3 są tańsze od dwójek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...