Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co i jak?

Nje NormalnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie znam goscia ktory chce sprzedac konto w lolu a zdenerwowal mnie i chce go podjebac do rjotu ;D Jak to zrobic i czy musze miec jakies dowody? mam ssy z postaci z jego nieckiem itd

Opublikowano

@up

Nie prawda.

@t

Najlepiej, jakbyś pokazał Riot'owi linka do allegro/ebay czy na czymś co on sprzedaje te konto. Ale jak nie widać tam jego nicku, to Riot nic nie zdziała, lecz jak widać, to dostanie perma za handel.

279981407253602336505.png
Opublikowano

nick widac i mam nawet ss jak jest wystawione na allegro :) dobra tez tak sadzilem ze powinien dostac bana a w tresci zgloszenia co wpisac i w jakiej kategori to dac?

Opublikowano

nick widac i mam nawet ss jak jest wystawione na allegro :) dobra tez tak sadzilem ze powinien dostac bana a w tresci zgloszenia co wpisac i w jakiej kategori to dac?

W treści napisz, że chciałbyś zgłosić złamanie regulaminu (handel kontem), i opisz tam dokładnie sytuacje.

A co do kategorii to nie wiem.

279981407253602336505.png
Opublikowano

W treści napisz, że chciałbyś zgłosić złamanie regulaminu (handel kontem), i opisz tam dokładnie sytuacje.

A co do kategorii to nie wiem.

dzieki za info zamknij :0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...