Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Sleeping Dogs

thelaba14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graliście w Sleeping Dogs? Mi w tej grze bardzo spodobał się system walki, który jest naprawdę świetny i urozmaicony. Świetna grafika, boska fabuła. Dużo ludzi porównuje Śpiące Pieski do serii GTA, choć jak dla mnie ta gra jest 100x lepsza. Chociaż, poczekamy do GTA V to może zmienie zdanie :) Tak czy inaczej, dyskutujemy tutaj o Sleeping Dogs. Co wam się w tej grze podoba? Zapraszam do dyskusji !

Opublikowano

Podoba mi się system walki chociaż mógłby być bardziej rozbudowany a nie tylko 10 technik. Fabuła też była dobra tylko szkoda że taka krótka. Nie podobało mi się jedynie sterowanie kamerą w samochodzie/motorze bo latała mi jak zwariowana. Grafika też jest dobra.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra jest Dobra, fabula gry i te walki.. lecz mogło by być wiecej ;))

Planuje kupić orginałke lecz mam problem z neta ( wczesniej tak nie bylo) i niew iem czy kupować orginałke i stracic pieniadze bo bedzie ten sam problem... nie widze plowy grafiki + gra klatkuje.. w opcje musze trafiac na chybil trafil ;( cracki probowalem.. jakas inan rad? reinstal tez.

xxx

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak, system walki na serio był dobry, ale reszta mi się już nie podobała (Nie mówie o fabule). Chodzi mi głównie o bugi, i inteligencje ludzi na drodze ;p

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Gra dobra i mówię tu o systemie walki ale nie tylko ponieważ to pierwsza gra sandboxowa jaką dostaliśmy w Hong Kongu co ciekawe miała być to kolejna część True Crime lecz twórcy postanowili zmienić nazwę na ową.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

System walki to jeden z lepszych systemow w grach tego typu, gra swietna, oprawa graficzna rowniez trzyma wysoki poziom.

random.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem w niego tylko dlatego iż system walki jest bardzo dobry, nic poza tym. Jazda pojazdami tak denna że szkoda o tym gadać.

Wole pograć w GTA, nie 4 lecz san andreas.

Budowniczy
Opublikowano

@UP no to weś załóż własny temat, a nie tu nabijasz bezsensowne posty :angry:

Ale co do gry, najlepszy system walk, reszta nie tak bardzo dopracowana, ale jakoś dla mnie da się grać, przy Sleeping Dogs, spędziłem, gdzieś tak 10 godz.

Potem zaczeło mnie to nudzić i skonczyłem grę, no co teraz GTA V, będzie podobne, lecz jeszcze, jeszcze lepsze, zobaczymy. ^_^

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Doskonale rozwinięta gra. System walki umożliwia kontr ataki, a fabuła doskonale spełnia swoją rolę. Wszystkim polecam tę gre. Gra w skali 1-10, dam 9.

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...