Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent na dzień matki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak pewnie wiecie ( Lub nie) niedługo mamy dzień matki. Moja mama mówiła że widziała w TV jakąś branzoletke. Jedyne co o niej wiem że można było w niej wymieniać jakieś kamyczki ( ._.). Jeżeli ktoś widział słyszał prosze pisać, lub jeśli macie inne pomysły na prezent.

Opublikowano

Stringi xD

A tak na serio - czekoladki , jakieś kwiaty (teraz pełno wszędzie tych kwiaciarni :P) , perfumy , jakieś symboliczne misie albo serduszka. Na pewno coś się znajdzie :)

Przygarnę kod bonusowy do WoT !

Opublikowano

Ja co roku to jakieś czekoladki, kwiaty oraz laurka :D Nic lepszego chyba być nie może :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Cześć, jak pewnie wiecie ( Lub nie) niedługo mamy dzień matki. Moja mama mówiła że widziała w TV jakąś branzoletke. Jedyne co o niej wiem że można było w niej wymieniać jakieś kamyczki ( ._.). Jeżeli ktoś widział słyszał prosze pisać, lub jeśli macie inne pomysły na prezent.

Takie bransoletki są w Aparcie. Możesz przejść i popytać. ;) A jeżeli nie znajdziesz takiej to proponuję bukiecik jakiś wiosennych kwiatków, parę szczerych słów i zaproszenie na kawę i ciacho. ;)

Opublikowano

Mówisz o takich bransoletkach, że one są ze sznurka i wkłada się jakiś kamyczek, diamencik, sreberko? Są w tych bardziej znanych sklepach z biżuterią. Co do innego prezentu możesz jej kupić takie pudełeczko na biżuterie z trzema szufladkami. Ogółem to bardzo fajne rzeczy są w sklepie ''Nanu Nana''. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ja zawsze kupuję róże i składam życzenia... bo urodziny mam dzień wcześniej.

Opublikowano

Ja jako dystrybutor FM Group zamawiam specjalny zestaw z perfumem, balsamem z tej samej linii zapachowej, do tego jakaś czekoladka i będzie zadowolona. :)

Jakby ktoś z Poznania ew. okolic chciał coś to zapraszam na priv. ;)

1280314365-U1.png

Opublikowano

@up

A ty kupujesz stringi mamie? ;O

@topic

Bransoletkę kup :)

Ano pewnie ! Jak co roku :D

Przygarnę kod bonusowy do WoT !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...