Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Licencja TS3

michu001xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

licencje juz nie dzialaja, nawet te ktore wczesniej dzialaly

Nie odzywaj sie jezeli mało wiesz.

Licencje caly czas dzialaja, sam posiadam 4 i jak pozyczam na inne ts to dzialaja bez problemu, mimo ze sa przypisane do innego IP

Opublikowano

Nie odzywaj sie jezeli mało wiesz.

Licencje caly czas dzialaja, sam posiadam 4 i jak pozyczam na inne ts to dzialaja bez problemu, mimo ze sa przypisane do innego IP

To dziwne, bo wczoraj chyba 3 licencje wklejałem, i po wejściu na ts łączył się z serwerem i rozłączał, a po usunięciu tej pirackiej licencji działał normalnie, więc radzę sobie sprawdzić za nim coś napiszesz, bo po wprowadzeniu nowych zasad, kilka miesięcy to działało, ale już zpatchowali to ;)

Opublikowano

To dziwne, bo wczoraj chyba 3 licencje wklejałem, i po wejściu na ts łączył się z serwerem i rozłączał, a po usunięciu tej pirackiej licencji działał normalnie, więc radzę sobie sprawdzić za nim coś napiszesz, bo po wprowadzeniu nowych zasad, kilka miesięcy to działało, ale już zpatchowali to ;)

Chujowe licencje wklejales, dalej wpisuj w google "licensekey.dat" i pobieraj, powodzenia.

Sprawdzalem licencje juz pare razy w ostatnich tygodniach, smigalo ladnie, jedna mam aktualnie na ts nawet.

Opublikowano

Chujowe licencje wklejales, dalej wpisuj w google "licensekey.dat" i pobieraj, powodzenia.

Sprawdzalem licencje juz pare razy w ostatnich tygodniach, smigalo ladnie, jedna mam aktualnie na ts nawet.

dobrze wiedzieć

Opublikowano

Co to licencja ts o.O

Licencja określa ile osób na serwerze może siedzieć. Jest licencja non profit która pozwala nam mieć 512 slot na jednym serwerze lub kilka mniejszych. Jest również licencja płatna z której już możemy czerpać dochody. Lecz trochę to kosztuje.

Po non profit zapraszam tu :

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...