Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie&Dyskusja] Planetside 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o zdobywanie baz należących do 3 nacjii lub 4 nie pamiętam. Gra jest super zajebista polecam lecz o wiele lepiej gra się z kolegami :D można robić wjazd na baze o 1 w nocy kiedy gra mało osób, zebrać ekipe 25 typa i tyle xD

Opublikowano

Strzelanka , można wybrać jedną spośród paru klas czym chce się grać (dołączasz do nacji na mapie) , dostępne są pojazdy naziemne , powietrzne , mapa jest otwarta - chodzisz gdzie chcesz do granic :P

Przygarnę kod bonusowy do WoT !

Opublikowano

Troszkę taki battlefield tylko 100 krotnie większy jeżeli chodzi o wielkość mapy. Naraz może walczyć kilka tysięcy graczy więc czasem zdarzają się gigantyczne bitwy na małym polu lub kilkugodzinna walka o bazę. Zabawa jest przednia najlepiej z ekipą

Opublikowano

Tak, ale można zrobić pare postaci , przy czym wybrać pare nacji , gra za darmo , na steam chyba - a czy po polsku to już nie pamiętam ;) Ale wiele tam nie trzeba rozumieć - trza sie na<gdaK>lać i tyle ^^

Przygarnę kod bonusowy do WoT !

Opublikowano

Gra jest fajna bo są tak jakby wielkie mapy, nacje itp. itd. Klasy i jest postawiona na dobrym silniku.

Każy znajdzie coś dla siebie itp. itd.

Rozpierducha na całego

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Fajna gra, tylko,że strasznie słabo zoptymalizowana. Na moim komputerze BF3 chodzi na ultra, a Planetside 2 tnie się cholernie mocno, za to mój kumpel, któremu BF3 ledwo na medium śmiga włącza Planetside 2 i nawet jednej przycinki nie ma.

Opublikowano

Tak naprawde zajarałem sie gra , swietna ,ładna , darmowa ,rozbudowana.

Ale moj sprzet jej nie znosi.

Miałem takie klatkowanie w niektorych momentach ze szok.

A jakiegos tam klamota super starego nie mam.

Opublikowano

Z optymalizacją to niestety prawda. niby żeby wyrendereować tak gigantyczny świat gdzie wszystko się rusza potrzeba kombajnu lecz u mojego kolegi , który ma już przestarzały komputer chodzi wyśmienicie a na wielu nowych komputerach i7 itp nie zawsze działa płynnie

Opublikowano

Nie ma lepszej strzelanki multiplayer w tej chwili i prędko nie będzie. Najlepiej jest skołować jakąś ekipę lub dołączyć do już istniejącego plutonu. Szturmy wychodzą niesamowicie - kiedy zostaniesz ostatnią jednostką po wschodniej stronie wzgórza i akurat przyleci 10 galaxy wroga załadowanych po brzegi ; ) Bardzo liczy się timłork i zgranie (oraz trochę logicznego myślenia i sprytu). Polecam grać na pierwszym kontynencie, bo tylko tam jest non-stop rąbanka. Mówię jak jest, amen.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...