Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konsola Xbox 360 czy PlayStation 3?

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż od razu mówię, że styczność z konsolą będę miał pierwszy raz i dlatego się pytam jaką konsolę wybrać.

na czym mi zależy?

Zależy mi na Graniu w gry singleplayer jak i multiplayer, zależy mi też na tym aby konsola była wygodna w obsłudze i w ogóle.

Pytania.

1.Czy jeśli przerobię konsole Xbox 360 to będę mógł grać w gry multiplayer na piracie?

2.Czy konsole PS3 da się przerobić?

3. jaka konsola jest mniej awaryjna?

4.Czy za internet (multiplayer) trzeba płacić w Xbox360? jeśli tak to ile?

5.Mógłbym jakoś użyć Pada od Xboxa do playstation 3 i odwrotnie?

6.Jak przerobię Xboxa 360 to na jakiej zasadzie działa piracenie? wchodzę do sklepu i pobieram czy jak?

Od razu przepraszam, że piszę takie pytania ale na prawdę ja nic o konsolach nie wiem. Z góry dziękuję :)

Opublikowano

Nie ładuj się w microsoftowskie shit... No chyba że chcesz ją przerobić i grać tylko w singla to się opłaca a tak to pod prawie każdym względem ps3 bije na głowe x-boxa. To tylko moje zdanie ale posiadam ps3 i psp do paru ładnych lat i ani razu mnie nie zawiodły

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

pytając w zakładce ps3 jakiej oczekujesz odpowiedzi? :P jest to kwestia gustu , mi o wiele bardziej przypadł do gustu xbox , lecz jakby nie patrzeć ps3 jest praktyczniejsze , ma blu ray i ps plus

Opublikowano

Polecam PS3 sam osobiście się zdenerwowałem tym że na x jest płatny net itd.

Moim zdaniem xbox tylko dla kinektu.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

U mnie na pierwszym miejscu zawsze jest PS3. Przekonałam się o tym wiele razy, bo na tą konsole wychodzi wiele, wiele ciekawych produkcji, a xowce mają ciulowe gry. Jedną z takich oczekiwanych produkcji na ps3 jest na przykład The Last of Us.

1. Nie, MP nie będzie dostępne, nawet jeśli je przerobisz.

2. Da.

3. PS3.

4. Trzeba płacić, ale nie wiem ile, nie miałam; nie wiem.

5. Nie ma takiej opcji - dwie różne firmy.

Opublikowano

@ up

Jeśli podłączysz przerobioną konsolę do
internetu zostanie zbanowana przy następnej serii banów (zablokowanie
dostępu do sieci).

@down

"Tylko ze nastepnej serii banow moze nie byc."

Może nie być a może być jest to tylko gdybanie...

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

@ up

Jeśli podłączysz przerobioną konsolę do

internetu zostanie zbanowana przy następnej serii banów (zablokowanie

dostępu do sieci).

Tylko ze nastepnej serii banow moze nie byc. Po co ms ma ich banowac skoro płacą za live? Od 5 lat ludzie mowia ze nie podlaczaj bo bedzie seria banow i nic nie ma. Ja sam gram juz 2 lata na live i inni pewnie wiecej.

Spokojnie mozna podlaczac sie do neta na lt 3.0

Opublikowano

Moim zdaniem lepsze PS3 ;) Xbox360 Miałem lecz nie zabardzo byłem z niego zachwycony :X Dodatkowo na ps3 masz PSN za darmo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...