Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Od 1 do 70 lvl w 3 minuty! + Max Prestiż.

SuckMyLegO_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was bardzo serdecznie, w tym poradniku zdradzę Wam jak zdobyć 70 lvl + max prestige w około 5 minut!

Sposób ten działa chyba na każdej wersji CoD'a MW2

A więc, do dzieła!

Na początek musimy pobrać dwa pliki:

xxx

Skan:

1368991067-U253647.png

Okej, teraz plik EAM.zip wypakujcie na pulpit do jakiegoś folderu:

1368991193-U253647.png

Następnie plik playerstats.txt wklejcie do folderu EAM

1368991284-U253647.png

Gdy już macie wszystko naszykowane tak jak wyżej na zdjęciach, uruchomcie grę.

Jeśli gra się uruchomiła, zminimalizujcie ją.

Uruchomcie plik EAM.exe

Pojawi Wam się takie okienko:

1368991596-U253647.png

Nic nie zmieniając kliknijcie "OK"

Teraz wyskoczy takie okienko, ustawcie tak jak na zdjęciu oraz kliknijcie Import Stats:

1368991973-U253647.png

Powinno pojawić się kolejne okno:

1368992181-U253647.png

Kliknijcie "OK". Teraz powróćcie do gry która powinna być wciąż zminimalizowana(!) i sprawdzcie, czy macie swój ukochany 70 lvl.

1368992742-U253647.png

Jeśli coś nie działa lub po prostu coś jest nie tak to dajcie znać w komentarzach a spróbuję pomóc, ja zrobiłem to tak jak jest w poradniku i wszystko śmiga. 

Troche roboty było z poradnikiem, jak dacie jakiegoś lajka czy coś to będzie mi miło, to naprawdę motywuje!

Kiedyś był podobny temat ale został zamknięty, ten będzie aktualizowany a ja sam będę się udzielał w razie problemów, pozdrawiam!

Prosze moda o zmiane nazwy tematu na "Od 1 do 70 lvl w 3 minuty!"

1377440917-U253647.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dodaj wyniki skanowania online:

http://virustotal.com/ 

Zmieniono nazwę tematu według prośby.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

No i po co wrzucasz coś takiego ,moim zdaniem powinno się wbijać samemu lvle ,bo przy tym uczymy się grać ,a przez takie programy jak ten ,w lobby mamy np. 12 osób z 10 prestiżem ,z tego 1 może będzie miała staty na "+" ...
Serdecznie odradzam tym ,którzy chcą się nauczyć grać.

spam , 5%

Opublikowano

up jak bys nie dal rady rozszyfrowac skrótu mpc to ci pomoge - multi player cheats czyli oszustwa , kody , trainery itp wiec nie wytykaj stuckmyleg ,ze tego nie powinno tu byc

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Dawno nie gralem w CoDa. Zrobilem formata i nie mam juz tych plikow, nie chce mi sie grzebac i pobierac. Plik jest czysty, avast potwierdza. Chcecie to nawalajcie tymi procentami... ja mam czyste sumienie bo plik jest zdrowy. Jak macie dojebac miliard procent warna to lepiej wyjebcie temat w pizdu. Sam z tego korzystalem, zadnych problemow ani z kompem ani z kontem. Wiec drodzy uzytkownicy mozecie mi zaufac, dziala. A Wy mody dajcie warna, tylko to umiecie. Wkurwilem sie, ide spac.

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Dawno nie gralem w CoDa. Zrobilem formata i nie mam juz tych plikow, nie chce mi sie grzebac i pobierac. Plik jest czysty, avast potwierdza. Chcecie to nawalajcie tymi procentami... ja mam czyste sumienie bo plik jest zdrowy. Jak macie dojebac miliard procent warna to lepiej wyjebcie temat w pizdu. Sam z tego korzystalem, zadnych problemow ani z kompem ani z kontem. Wiec drodzy uzytkownicy mozecie mi zaufac, dziala. A Wy mody dajcie warna, tylko to umiecie. Wkurwilem sie, ide spac.

Skan jest wymogiem regulaminu, który ty akceptowałeś. Nie ma wymówki "nie chce mi sie grzebac i pobierac", tu nie chodzi o Ciebie, lecz o bezpieczeństwo innych użytkowników i na nich powinno ci zależeć skoro udostępniłeś ten poradnik. Ten plik ma tylko 500KB. Co prawda wygląda na czysty po moich oględzinach, lecz nie zmienia to faktu, że skan MUSI BYĆ. Proszę dodaj go do jutra. Rozumiem konsternację, ale naprawdę - sam możesz nie wiedzieć o zagrożeniach, których Avast nie wykryje.

Z góry dzięki i w razie wątpliwości skontaktuj się prywatnie, nie chcemy tu robić bałaganu :)

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Dodam do siebie że nie tylko umiemy dawać % :)

7n5dQyD.png

Skoro plików nie masz na komputerze to pobierz je od nowa z downloadu którego podałeś

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...