Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]Survival Wojny Frakcji 24/7 45 slotow

CreeperoManiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wojny Frakcji

Adres IP: f24.owncraft.pl:25032

Start Servera Dzisiaj o 21:00

1.5.2
Typ Serwera: Surviwal
Potwory: Tak
Zwierzeta: Tak
PvP: Tak
Premium: Nie wymagane
Sloty:
45
Biala Lista: Nie
Nether: Tak

pluginy.png
Posiadamy ich mase, nie wypisuje ich tutaj poniewaz nie jest to potrzebne, Wszstkie zbedne informacje dowiecie sie na serverze.

admini.png

WujekZenekPL Gienek TrolMacieG Dzidek

dodatkowe.png

Posiadamy Sms shopa a wiec mozecie kupowac rangi automatycznie, Server jest nowy a więc prosiomy o wyrozumialosc i Zglaszanie Bledow ktore moga wystapic, Aktualnie zajmujemy sie strona internetowa

reszte inforamcje podane jest na Serverze

21370_07_11_09_8_01_50.jpg

Opublikowano

Bardzo dobry server, spamujcie Wujkowi aby dał darksmallowi budowniczego. ;3

Opublikowano

Polecam, Gram od samego startu i nie zaluje, Administracja jest ogarnieta, a server jest dobrze zrobiony + Ode mnie

Dziekujemy za opinie, Staramy sie jak tylko mozemy, lecz nie posiadamy narazie zbyt duzej ilosci graczy.

Opublikowano

Hehehe...

Pliki tylko kraść umiesz?:)

Teraz szukaj... A że ty nie masz życia "Prywatnego" To nie znaczy że ja mam ;)

P.S Byłem technikiem H@ Tylko pieniadze od graczy wyłudża.

A że kit'ów nie zrobiłem ze składu mnie wyjebał ;) Hehe... życze powodzenia... W szukaniu nastepnego...

A i prosze cie bardzo o usuniecie moich plików z "Twojego" Nędznego serwera.

Dziękuje i dowidzenia:>

Opublikowano

Hehehe...

Pliki tylko kraść umiesz? :)

Teraz szukaj... A że ty nie masz życia "Prywatnego" To nie znaczy że ja mam ;)

P.S Byłem technikiem H@ Tylko pieniadze od graczy wyłudża.

A że kit'ów nie zrobiłem ze składu mnie wyjebał ;) Hehe... życze powodzenia... W szukaniu nastepnego...

A i prosze cie bardzo o usuniecie moich plików z "Twojego" Nędznego serwera.

Dziękuje i dowidzenia:>

Skoro taki nedzny to dlaczego grales, Prosilem o zrobienie tego, ojebales mnie, Teraz mozesz mi naskoczyc, a co do plikow zrobie co bede chial ;)

Opublikowano

@up Pozdro kradnij pliki, nawet gm'a mi nie potrafiłeś zdjąć nędzny szczurze, każdy wie, że masz 12 lat. Beka z tego servera. Spam na chacie "kupcie vipa"

Opublikowano

Serwer taki sobie, mam na nim max 40 fps'ów i straszne lagi podczas chodzenia.
Ogólnie fajny spawn, administracja też. Tylko to chodzenie i malo fps'ów (wydaje mi się, że na internecie 120 mb/s bez ograniczeń transferu nie powino być takiego spadku klatek)

Opublikowano

Hehe... Myślisz że nie mam innych zajęć niż robienie ci tego? Że ty nie masz życia poza komputerem nie znaczy że ja nie mam Pliki są moje za które "Normalnie" mi płacą... A ty masz farta że za darmo ci to wogle zrobiłem bo teraz znajdz technika za darmo ;)... Aha... i Gimubsie ... A przepraszam nawet tam cie nie ma ;) Masz 10 lat nie wiecej... Wnioskujac po głosie;) A pieniadze? Hehe... Tylko to u ciebie sie liczy... Jak lagi były na serwerze w dupie to miałeś... jak gracze sie o cos ciebie pytali w dupie ich miałeś... Pozdro... (Dzidek);>

Skoro taki nedzny to dlaczego grales, Prosilem o zrobienie tego, ojebales mnie, Teraz mozesz mi naskoczyc, a co do plikow zrobie co bede chial ;)

Opublikowano

Jesli nie mozesz zrozumiec ze jestes slaby, to chociaz sie nie wypowiadaj

Placz Placz Gimbusku <3

Hehe... Myślisz że nie mam innych zajęć niż robienie ci tego? Że ty nie masz życia poza komputerem nie znaczy że ja nie mam Pliki są moje za które "Normalnie" mi płacą... A ty masz farta że za darmo ci to wogle zrobiłem bo teraz znajdz technika za darmo ;)... Aha... i Gimubsie ... A przepraszam nawet tam cie nie ma ;) Masz 10 lat nie wiecej... Wnioskujac po głosie;) A pieniadze? Hehe... Tylko to u ciebie sie liczy... Jak lagi były na serwerze w dupie to miałeś... jak gracze sie o cos ciebie pytali w dupie ich miałeś... Pozdro... (Dzidek);>

Opublikowano

Prosze nie pisac obrazliwych komentarze poniewaz to nie ma najmniejszego sensu.

Placz Placz Gimbusku <3

Gimbusku ? Hehe... Prosze cię...

Nie jestem tobą koteczku <3...

A czy Wyhuj** osób ma jakiś sens? Dzieciaczku po kilku dniach ci padnie twój serverek ukochany:) Pierdolisz essentials z neta masz:) Mówisz ze sam zrobiłeś hehe... Nawet Automessage nie umiesz zmienic ani essentials. To ty i twój braciszek 5 letni który wszystkie swoje pieniadze na "Serwerek" Wydaje. Taka prawda dzieciaczku. Że ty do "Podstawy" chodzisz to nie znaczy że ja też.... A i popracuj troche nad ort. Bo aż żal sie ciebie czyta.

Pamietaj wszystko ma swój sens i nie każdy oszukuje ;)

Ziomek czas sie obudzić z tego snu. I popatrzeć na to z innej strony. Pliki są mojego autorstwa i mam jakieś prawa do nich czyżby nie? I pamietaj. Nikt tu nie kłamie tylko ty sie "Zapadłeś" W twoim śnie;) Pamietaj. Już 1/3 serwera ma na ciebie "Zajebista" opinie;) Nie myśl ze wypali ci to bo sie mylisz... Pamietaj wszystkie kłamstwa oraz inne rzeczy który "Zjebał**" odwróca sie przeciw tobie...

P.S ja gimbus? Hehe... jak dla ciebie w wieku 17 lat sie chodzi do gimby to sie mylisz dzieciaczku.

Opublikowano

Gimbusku ? Hehe... Prosze cię...

Nie jestem tobą koteczku <3...

A czy Wyhuj** osób ma jakiś sens? Dzieciaczku po kilku dniach ci padnie twój serverek ukochany:) Pierdolisz essentials z neta masz:) Mówisz ze sam zrobiłeś hehe... Nawet Automessage nie umiesz zmienic ani essentials. To ty i twój braciszek 5 letni który wszystkie swoje pieniadze na "Serwerek" Wydaje. Taka prawda dzieciaczku. Że ty do "Podstawy" chodzisz to nie znaczy że ja też.... A i popracuj troche nad ort. Bo aż żal sie ciebie czyta.

Pamietaj wszystko ma swój sens i nie każdy oszukuje ;)

Ziomek czas sie obudzić z tego snu. I popatrzeć na to z innej strony. Pliki są mojego autorstwa i mam jakieś prawa do nich czyżby nie? I pamietaj. Nikt tu nie kłamie tylko ty sie "Zapadłeś" W twoim śnie;) Pamietaj. Już 1/3 serwera ma na ciebie "Zajebista" opinie;) Nie myśl ze wypali ci to bo sie mylisz... Pamietaj wszystkie kłamstwa oraz inne rzeczy który "Zjebał**" odwróca sie przeciw tobie...

P.S ja gimbus? Hehe... jak dla ciebie w wieku 17 lat sie chodzi do gimby to sie mylisz dzieciaczku.

Widze lubisz płakać, jesteś załosny ale nie chce sobie nabijac Pkt Ostrzerzenia :) Wyjdz i nie wracaj gimbusku

P.S Nie jestem Twym "Ziomkiem"

Opublikowano

Widze lubisz płakać, jesteś załosny ale nie chce sobie nabijac Pkt Ostrzerzenia :) Wyjdz i nie wracaj gimbusku

P.S Nie jestem Twym "Ziomkiem"

Tak naprawde to ja twój serwer w dupce mam ;) Gimbusem jesteś ty ;) A nawet i nie tym jeszcze niższa osobą..

Wiem że nie jesteś moim ziomkiem i nie chce abyś nim był.

P.S Sorry za spam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...