Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Lagi

TheEDN98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem z grą Call of Duty 2. Kiedy gram to mam stabilną liczbę klatek na sekundę, jakieś 40-50. Ale co mniej więcej 5 sekund mam stopklatkę i gra znowu chodzi płynnie. 5 sekund - stopklatka - 5sekund - stopklatka. Nie wiem co zrobić, gra działa tak samo na najmniejszych i największych detalach, na DX9 i DX7. Próbowałem GameBoostera, mam kartę overclock (używam programu EVGA Precision). Skanowałem kompa Avastem, mam najnowsze sterowniki to karty graficznej. Mój sprzęt to trzyletni laptop ASUS X61G, gram nim tylko w starsze tytuły, wszystko chodzi ładnie, nawet Call of Duty MW3.

Jeżeli Justin Bieber stałby na szczycie drapacza chmur i chciałby skoczyć, 90% nastolatków zaczęłoby płakać i modlić się żeby nie skoczył. Jeżeli jesteś tym 10%, które by zrobiło sobie popcorn, usiadło przed telewizorem i krzyczało "Skacz lamusie!" to wklej to sobie jako swoją sygnaturę.

Opublikowano

Screen Refresh Rate - 75Hz
Antialiasing - Off

Dual Video Cards - On

Spróbuj :)

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Niestety nie mam opcji Dual Video Cards, refresh rate mam zablokowany na 60Hz, antialiasing wyłączam w każdej grze =D. Nadal nie wiem co zrobić

Jeżeli Justin Bieber stałby na szczycie drapacza chmur i chciałby skoczyć, 90% nastolatków zaczęłoby płakać i modlić się żeby nie skoczył. Jeżeli jesteś tym 10%, które by zrobiło sobie popcorn, usiadło przed telewizorem i krzyczało "Skacz lamusie!" to wklej to sobie jako swoją sygnaturę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...