Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wielki projekt ! Wejdź doradź, pomóż.

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wszyscy chciałbym wam przedstawić mój plan na modyfikację do minecraft'a ;) Będzie to RpgMinecraft mam już podstawy, opiszę je tutaj i mam nadzieje, że doradzicie co mogę dodać lub zmienić.

Mam już początki cała modyfikacja opiera się na grze Diablo (głownie drugiej części). Zaczynamy w osadzie (Akt 1) tam mamy handlarzy oraz ludzi którzy dają nam misje, różne bonusy, naprawiają eq itp. W tej osadzie jesteśmy biezpieczni nie ma tam potworów mamy tam swoją skrzynke na niepotrzbne itemy ale gdy wyjdziemy poza mury tej osady będą różne potworki (nie tylko zombie, szkielety i creepery) na końcu każdego aktu w misji 6 zastaniemy bossa który jest bardzo silny i ma dodatkowe bonusy (niestety nad tym jeszcze pracuje nie wiem jak to dobrze zrobić) Oczywiście pod czas bicia wrogich stworzeń wypdają nam przedmioty które możemy spieniężyć lub korzystać z nich. Na początku mamy do wyboru jak narazie tylko 3 klasy (pracuje nad kolejnymi) barbażyńca, zabójczyni oraz nekromanta każda postać ma swoje umiejętności np. barbażyńca potrafi zadać podwójny cios czy też doskoczyć/odskoczyć od wroga a np. taki nekromanta potrafi wskrzeszać istoty które pomogą mu w czasie dalszej walki.

Jak narazie mam tylko 2 akty z czego ten drugi muszę jeszcze dopracować. Co sądzicie ? Opłaca się to dalej rozwijać ? Co za takie coś mogę zyskać ? Długo z tym kombinowałem i z moimi znajomymi udało nam się tyle stworzyć. Przyznam, że mody są straszliwie ciężkie do zrobienia i dodatkowo pochłaniają mnóstwo czasu. Czekam na wypowiedzi ;)

Ps. Jeżeli macie się wypowiadać typu "uuu takie cos jest nie mozliwe idz stad, albo pokaz" to lepiej sobie darujcie ;)

Opublikowano

Możesz też dodać klasę Armaidalny Waginoplastyk, ma on podwójny skok i może otruć.

A co do modyfikacji, to świetnie się zapowiada, na pewno ściągne i wrócę do czasów gothica. 3Mam za Ciebie kciuki. :)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Pomysł całkiem ciekawy myślę, że nie głupi...
Jeśli pomysł będzie w starcie "pracy" to mogę Ci chętnie pomóż od strony technicznej..

Opublikowano

Znaczy my już tu sobie jak narazie dajemy radę ale jeżeli będzię nam z czymś ciężko to się odezwę ;) Dzięki za pomoc. Liczę na dalsze wypowiedzi.

Opublikowano

Nie głupi pomysł, powinno wypalić. Głowę to Ty masz. Oby projekt nie padł ;] Korzyść - Satysfakcja że ktoś na tym gra i się tym jara ;3

Jak pomogłam daj plus + Odwdzięczę się tym samym ;3

- Tak to Ja na zdjęciu.
74313288103712520133.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...