Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][PLUGIN] [AUTORSKI] Sklep na ramkach FrameStore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witam, chciałbym zaprezentować wam moją wtyczkę do craftbukkita o nazwie "FrameStore". Dodaje ona sklep w ramkach.

Chodziło mi o stworzenie kompaktowej wersji sklepów bez większych ograniczeń, pamiętajcie i wy możecie się przyczynić do rozwoju tego pluginu!

Ze względu na to, że na fora polskie zaglądam stosunkowo rzadko i nie jestem w stanie aktualizować na bieżąco treści przeze mnie tutaj zamieszczanych, wstawiam linka do oficjalnego serwisu developerskiego bukkita, gdzie znajduje się oficjalna strona tego pluginu. Prosiłbym o zadawanie wszelkich pytań właśnie tam. Chociaż w miarę możliwości postaram się odwiedzać ten temat, to stanowczo nie gwarantuję błyskawicznej odpowiedzi.

http://dev.bukkit.org/server-mods/framestore
- Opis w wersji angielskiej - miejsce skąd można pobrać.

screen.png.-m1.png

Moderatorze, jeśli chcesz usunąć ten temat z powodu linków zamieszczonych powyżej, proszę zacytuj mi punkt w regulaminie, który przewertowałem dwa razy przed zamieszczeniem tego tematu w celu zasięgnięcia informacji o tego typu hiperłączach. Wg. mnie portal do którego zamieszczam link nie kwalifikuje się jako konkurencja, jedynie umożliwia organizację treści w jednym miejscu.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawy plugin. Ale moglbys go opisac tutaj gdyz jest tez wiele mlodszych graczy ktorzy nie rozumieja w 100% angielskiego

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano
Opublikowano

Refresh

lol... widziałam ten plugin z 2 dni temu i nawet nie zauważyłam ze to twój :D GZ.

Ładny plugin :) ale jednak wole Taki jeden plugin co masz sklep w skrzynce, i klikasz na itemki. nazwy nie napisze by już nie reklamować innych

Bo z mapek się niewygodnie czyta :D jak jest więcej graczy to się cisną by coś zobaczyć jak są nowi. Ale tak to Extra :P

Ale pytanko.

Ten plugin nie zawali serwera plikami z mapkami?

Ciekawy plugin. Ale moglbys go opisac tutaj gdyz jest tez wiele mlodszych graczy ktorzy nie rozumieja w 100% angielskiego

Jak nie rozumieją angielskiego to po co im plugin? By stworzyć kolejny noobowski serwerek? :P Gdzie admin nie może zapamiętać żadnej komendy? (Jak się zna angielski, zapamiętywanie komend to nie problem... czasami nawet nie trzeba się ich uczyć tylko zgadujesz wyraz)

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Swoja droga... Nie potrafiła bym "oddać"(niby licencja cześciowo ogranicza, ale...) kodu pluginu większego niż 40kb za darmo... :D Nawet jak bym miała jakiś lipny kodzik (np takie co mam aktualnie... ciągle nie mam czasu by zaktualizować bo robię ten od rank za zabijanie :P i ogólnie brak czasu.)

Wiec hyym... brawo :P

I mam pytanie odnośnie adminShopa, Bo nie widzę opisu na stronce. Można zrobić tylko skup, albo tylko sprzedasz?

I nie wiem czy taka opcja jest, ale brakuje ustalania rożnych cen w 1 sklepie dla buy/sell :)

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Słabo czytałeś regulamin:)

Nie można zamieszczać linków wychodzącyxh poza mpcforum - jak już to w code.(Zparafrazowałem)

Co do pluginu to dosyć ciekawy, sklep działa z przedmiotami na których jest enchant?

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Robi wrażenie, Ja bym nawet nigdy nie wpadł na taki pomysł, Gratulacje :D

Opublikowano

Trochę ciężko do ogarnięcia bo nie ma helpa po Polsku :D Ale jest okej :) Dzięki i pozdrawiam. Czekam na więcej pluginów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...