Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYCENA]Intel Celeron CPU

'Raczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widzicie chciałem Was poprosić o wycenę procesoru Intel Celeron CPU. Chciałbym go sprzedać i kupić jakiś lepszy. Oto raty:

1368985573-U914585.png

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Sprzedasz go za 5 dych. Napisz jaki zasilacz i płyta główna oraz karta graficzna, no i budżet :D, bo nie wiem czy w ogóle opłaca się modernizować to coś. Poza tym - czemu nie instalujesz systemu 64 bit, skoro masz 4gb ramu?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Sprzedasz go za 5 dych. Napisz jaki zasilacz i płyta główna oraz karta graficzna, no i budżet :D, bo nie wiem czy w ogóle opłaca się modernizować to coś. Poza tym - czemu nie instalujesz systemu 64 bit, skoro masz 4gb ramu?

No dobrze oto reszta:

Nvidia Geforce 9600 GT.

Płyty głównej nie pamiętam. MSi z tego co se przeypominam. A co do systemu źle se przy instalacji wcisnąłem ;)

Budżet to 5 dych miesięcznie. Staram się o jakiś pod gry, żeby mi śmigało jak najlepiej BF/Assasin.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Dam całość:

1368992802-U914585.png

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Zostaw już tego dziadka i odkładaj na nową platformę. Jeśli chodzi o BF3 to warto pomyśleć o zestawie z O/C Athlon 750k.

Tanio i w miarę wydajnie.

Co do GPU - bez problemu za nieco ponad 300zł wyrwiesz GTX460.

Nie podałeś jeszcze modelu oraz marki zasilacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...