Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kto na jungle ?

Loocz3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)! Chciałbym się dowiedzieć kto teraz króluje w jungli i kogo polecacie :)Najważniejsze żeby miał dobre ganki i dobry late game. Za wszystkie propozycje z góry dziękuje :)

Opublikowano

Mam 2 i obie polecam

Nocturne- 4800 IP- Pro Ganki dzięki ultowi, fear, true dmg, zabija auto attackiem :D , poprostu kosa jak ogarniesz

Hecarim- 6300 IP- Może nie ma takiego DMG jak Noct ale to najlepszy Fight Initator, czyli wbijasz jako 1 w Teamfight i jeśli nie masz noobów w teamie to TF Wasz. Poza tym są 2 zasady: 1 nie uciekniesz Hecarimowi, i 2 Nie dogonisz Hecarima :D

Opublikowano

No właśnie zastanawiam się nad kupnem Nocturna bo testowałem go dzisiaj i wypadł na prawdę dobrze :)

Opublikowano

Polecam Hecarima kupiłem go ostatnio i po zagraniu 10 rankedów nim wygrałem 7 naprawde bardzo skuteczne ganki juz po 3 lv dzięki E a jeśli masz już ulti i laner nie śpi kill gwarantowany naprawde bardzo dobry jungler

Opublikowano

Nocturn całkiem spoko, można nim coś ugrać, mam go i fajnie się gra :P

bardzo szybka jungla

całkiem dobre ganki

fear

możemy zablokować jeden spell ! (możemy zablokowac jakiegoś stuna, ulta karthusa itp.

heal

ult całkiem duży zasięg (kiedyś miał o wiele większy, ale został osłabiony)

lecz nie jest on tak mocny w late jak inne postacie w jungli.

polecam hecarima, jest to naprawdę dobra postac, mam go i gram nim często rankedy

dobre ganki

slaby w early

łatwa jungla

cholernie mocny heal, w late jesteśmy prawie nie do ubicia

tank z dużym dmg

bardzo dobry ult, robi sam team fighty

odepchnięcie

aoe skille

hecarim jest bardzo mocny, jak nauczysz się nim grać to zrobisz kosę na meczu :P

Opublikowano

Nocturne. Jest świetny, ale trzeba ogarnąć. Jest chyba jeszcze w rotacji, ale pisałeś że grałeś.

Hecarim, tak jak wyżej = tak jak posty, które są wyżej.

Lee Sin, mniej teraz grany, nie rozumiem dlaczego. Świetne ganki, dobry wykop w sytuacji gdy przeciwnik push'uje linię ( wykopujesz go pod wieżę)

Rengar, świetny pasyw. Ulti jak pasyw, tylko nie potrzeba krzaków. Trudny do ogarnięcia.

Kha'Zix, w Jungle'i, praktycznie bez szans przeciwko Rengarowi. Ogólnie dobry Jungler, ale Jeśli w enemy masz Rangara to masz pecha. Największy plus to ewolucja. bardzo daleki doskok, dobry harras.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...