Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dziwna dywizja?

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzisiaj wbiłem dywizje silver 3 a w niej jestem tylko ja i jakiś gość w silver 2 jest jeden gość a w 1 nie ma nikogo dywizja nazywa sie gangplank's fighters i do tego mam pytanie jak mam wbic silver 2 jezeli w dywizji 2 jestem tylko ja i jakiś gość i obaj mamy po 7 wygranych

Opublikowano

Albo ja nie zrozumiałem twojego problemu albo ty napisałeś bezsensowne pytanie. Jeżeli są 2 osoby w dewizji to nic nie zmienia , dopierze ci graczy z 3 dewizji lub jeszcze niższej i tak samo w 1 dewizji ...

Opublikowano

To nie ma nic do znaczenia, przez Dywizje przechodzisz sam, możesz być nawet sam w dywizji i tak to Ci nie przeszkodzi do przechodzenia do następnych dywizji ; )
A co do wybierania przeciwników, nie grasz tylko na jednej dywizji, wybiera Ci z różnych np. Kog maw horde, Sivir's alliance itp.

Opublikowano

Napisałem ten temat ponieważ dzisiaj skoczyłem grac 10 rankedów i jestem nowy w tym temacie i dziwi mnie to ze wcałej dywizji od 5 do 1 jest około 8 osób

Opublikowano

To kto jest w dywizji nie ma nic wspólnego z tym, z kim grasz. Mogło by być nawet 0 osób w dywizji w której jesteś i wszystkich jej tierach.

Osoby dobierane są tak jak normalnie na podstawie Twojego MMR (ukryte elo) i tak będąc w silver 4 możesz grać zarówno z osobami ze złota 5 jak i z brązu 3.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Te nazwy nie mają najmniejszego znaczenia. Przeciwników dobiera ci z twojej dywizji ze wszystkich nazw których jest pełno, tak więc przeciwników dobierze ci tak czy siak. Bierz pod uwagę że w każdej z dywizji jest sporo takich podgrup (nazw) a opponentów losuje ci z każdej z nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...