Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Onox.pl

Maciej7001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie zaciekawy,za dużo narzucone wszystkiego.

Jeszcze nie ma zbroi ani broni ale coś czuję,że będą z painta i za duża ich ilość.

A co do tego wierzchowca co daje 800% na potwory itp to już widać po nim że serwer będzie pod IS,ponieważ do zdobycia z OX,który zapewne będzie raz na jakiś czas.

A w is pewnie będą ładowali żeby ułatwić sobie grę.

Jestem neutralnie nastawiony co do serwera.

Opublikowano

128GB Ramu?!

Wydaję mi się , że serwer fejk. Ogólnie i tak bym nie zagrał, gdyż to zwykły gotowiec ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

128 gb ramu?? Co wy superkomputer macie? Mount, który daje 500k hp i 800% na moby? Serwer fake ss jeszcze skradzione ;>

A gdzie ss weryfikacyjne?

tenor.gif

Opublikowano

Przeciez to zwykly fake ... Ss Kostiumów z Pla Reszte ss z almanti i to tyle . Posklejane ss poprostu autor tematu chcial By ludzie sie na to napalili czy coś ale cos mu nie wyszlo .

Opublikowano

HAHAHAHA juz ja to znam, strona 3 dni przed startem ^.- po tej prezentacji moge napisac tylko tyle. Nie startujecie bo i tak bedzie fail, duzo nerwow bedziecie mieli wy i gracze ktorzy jednak beda chciali tutaj zagrac z niewiadomych mi przyczyn . To tyle ;) sa tylko dwie mozliwosci zagrania na super i orginalnym serwerze z duzo liczba graczy : s2 Ba*mora , Alist*ia ( byly Te*den), lub serwer nad ktorym pracuje byla ekipa zamknietego niedawno Dra*nora.

Opublikowano

sądzisz ze 5 osób wyłapie błędy i to piątka tych najszybszych myślisz chyba ze jest najlepsza ? Najszybszy nie = najlepszy, tak poza tym to raczej jak którys z nich znajdzie buga na którym bedzie mogl zarobić to raczej nie zdradzi , drobny typu brak dropu ulepek to ci powie ale np jakis bug yang lub coś w tym stylu to raczej nie , przy 5 graczach (przypuszczać z góry mozna ze beda to sury i bodziaki) nie wiesz juz jak sprawuje sie szaman i ninja (dostosowanie skilli) można by tak wymieniać długo bo 5 osób nie wystarczy zeby przeszukać cały serwer
Co do "zapowiedzi" to może cos wiecej zdradzicie niż to ze "To Nie FAKE!" lub ze trwają beta testy ... bo jak dla mnie to zadne info ... poprostu mozna sie zgodzić z Panem @up, jesteście kolejnym pustym serwerem gdzie wszystko jest oklepane , skopiowane(chodzby mowa o samych obrazkach jak i petach-wystarczy poszukać na mpc i macie nowe petki , zapytać autora czy zgadza sie na umieszczenie jego pracy na serwerze i tyle , wiekszość raczej zgodzi sie bezpłatnie... a nie na bezczelnego kraść)...
ogólnie na serwie zagram , bo wchodze na kazdy serwer (daje szanse) ale ten jakoś nie napawa optymizmem

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...