Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne lagi.

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy gram i ide lub strzelam.Mam dziwny przypadek.Bo postac jak idzie to idzie jakby szybciej przez co jakby sie co 3 sekundy zwiesza.Czyli ide ide nagle taki bug wisze w powietrzu przez 0,3sekundy i ide dalej.I tak co 3-4 sekundy mi sie dzieje.Z mojej perspektywy tez widze jakbym szybciej strzelal....Dzieje mi sie tak na kazdym serwerze na ktorym gram.Wczesniej tak niemialem.Niewiem czy to wina csa czy co.Moja wersja cs to cs16full_v23.Mam system xp sp2 32bit POWTARZAM LAGOW NIE MAM,MAM PINGA 40 WIEC WATPIE ZEBY TO BYLY LAGI TO JAKIES DZIWNE ZWIECHY ;[

ie068n.jpg
Opublikowano

mam ten sam problem przylanczam sie do pytania

dodam ze duzo bardziej mi tnie na steamie

Napisz osobny temat.

Gdy gram i ide lub strzelam.Mam dziwny przypadek.Bo postac jak idzie to idzie jakby szybciej przez co jakby sie co 3 sekundy zwiesza.Czyli ide ide nagle taki bug wisze w powietrzu przez 0,3sekundy i ide dalej.I tak co 3-4 sekundy mi sie dzieje.Z mojej perspektywy tez widze jakbym szybciej strzelal....Dzieje mi sie tak na kazdym serwerze na ktorym gram.Wczesniej tak niemialem.Niewiem czy to wina csa czy co.Moja wersja cs to cs16full_v23.Mam system xp sp2 32bit POWTARZAM LAGOW NIE MAM,MAM PINGA 40 WIEC WATPIE ZEBY TO BYLY LAGI TO JAKIES DZIWNE ZWIECHY ;[

Pingu możesz mieć 40 pingu, ale od czasu do czasu może skakać do wyższych wartości na kilka sekund i przez to możesz mieć ściny. Wejdź na speedtest.pl i sprawdź jaki ping masz tam. Sprawdź kilka razy.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Sprawdzalem kilka razy wacha się roznie 30-50 ale nigdy nie skoczyl powyzej tej wartosci.W cs tez przez okolo 5 minut staralem sie grac i co chwile obserwowac swoj ping jednak nadal jest niski i mam dziwne zwiechy.Na kazdym serwerze

ie068n.jpg
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...