Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Jaka jest twoja ulubiona postać w smite ?

Battis124

Jaka jest twoja ulubiona ostać w smite?  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka jest twoja ulubiona postac w smite ?

• Agni
      0
    • Anhur
      2
    • Anubis
      1
    • Ao Kuang
      2
    • Aphrodite
      0
    • Apollo
      2
    • Arachne
      4
    • Ares
      1
    • Artemis
      2
    • Bacchus
      0
    • Bakasura
      3
    • Bastet
      1
    • Cupid
      1
    • Fenrir
      2
    • Freya
      3
    • Guan Yu
      1
    • Hades
      2
    • He Bo
      4
    • Hel
      0
    • Hercules
      2
    • Isis
      3
    • Kali
      1
    • Loki
      5
    • Ne Zha
      2
    • Neith
      5
    • Odin
      0
    • Poseidon
      1
    • Ra
      1
    • Sobek
      0
    • Sun Wukong
      0
    • Thor
      1
    • Vamana
      0
    • Vulcan
      1
    • Xbalanque
      1
    • Ymir
      2
    • Zeus
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Isis dlaczego?

- Posiada tak samo jak NeZha małe AoE w hit'ach

- Posiada tak samo jak NeZha przelicznik dmg w hitach (ne zha ma x1/x1/x1.5/x2 a Izyda posiada x1/x1/x1.5 )

- Jako narazie jedyna fizyczny atak, p.life steal itp jej nic nie dodają

- Nafeed'owanie prawie nic nie zmienia

- Posiada silent'a co przydaje się w ochronia towarzysza na lane

- Stun, którego detonujesz :D

- Ładnie wygląda

- Voice pack jest boski (aktualnie oczekuję na gem'y by kupić....)

i wiele innych : )

alishia.jpg

Opublikowano

O boziu moje ulubione postki to: Anubis , Poseidon , neith , ale z tych to chyba Neithy rządzi.Uzbieram kase na Ms.diagnosis i voice pak i będzie szpan :P

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

najlepszy według mnie to Bakasura jak się go ogarnie to po włączeniu trójki te jego hity i po kupieniu frostbound hammer oraz przy ulcie moze spokojnie zrobić pente w jungli..

a druga sprawa to zje*anie bogów tzn. co to ma być, że ares użyje na nas 1 skilla i my nie możemy użyć skili tzw. ucieczek ?

każdy bóg ma swoje plusy i każdy ma zalety ale to za bardzo znerfili wszystkich co moga skakac kiedys dało sie wyskoczyc jak ktos dal nam SLOW albo jak ares na nas uzyje sznurków a teraz? przez te sznurki nie dosc ze spowolnieni jestesmy to ares jest szybszy i my nie mamy szans na ucieczke jedyna szansa to kupienie puryfication beads ale to przeciez raz na 3minuty mozna uzyc? a ares uzywa sznurkow co 10sekund.. Pozdrawiam musialem sie gdzies wyzalic

Opublikowano

najlepszy według mnie to Bakasura jak się go ogarnie to po włączeniu trójki te jego hity i po kupieniu frostbound hammer oraz przy ulcie moze spokojnie zrobić pente w jungli..

a druga sprawa to zje*anie bogów tzn. co to ma być, że ares użyje na nas 1 skilla i my nie możemy użyć skili tzw. ucieczek ?

każdy bóg ma swoje plusy i każdy ma zalety ale to za bardzo znerfili wszystkich co moga skakac kiedys dało sie wyskoczyc jak ktos dal nam SLOW albo jak ares na nas uzyje sznurków a teraz? przez te sznurki nie dosc ze spowolnieni jestesmy to ares jest szybszy i my nie mamy szans na ucieczke jedyna szansa to kupienie puryfication beads ale to przeciez raz na 3minuty mozna uzyc? a ares uzywa sznurkow co 10sekund.. Pozdrawiam musialem sie gdzies wyzalic

Ziom wyobraź sobie, że w "real'u" ktoś Ciebie okuje w łańcuchy dasz rade wtedy skoczyć.?

Pury Beads są co 1,5 minuty....

Opublikowano

tak samo chu*owe jak grasz ne-zha i masz anhur za przeciwnika jak anhur ogarniety nie wygrasz.. ne-zha wlacza ulta biegnie szybko a w tym samym czasie anhur wlaczy ult jak i inne postacie nie wezmiesz innych postaci w niebo i nie zaczniesz bic tylko twoje ult jest jakby nie mozliwe.. a taki anhur ciebie oklada ze swojego ulta i stuna i po tobie.. ale i tak ares op skille..

Opublikowano

NE ZHA <33333333 Jesli nia gram i mnie gonisz wiedzac ze ty masz full hp a ja 100hp lepiej zacznij uciekaj bo zrobie zwrot o 180stopni i Cię dojade <3 A po 2 mam na niej god rank 3 :O i lubię carrować grę up ktoś tam napisał , że ogarnięty anhur ją rozniesie moze się sprawdzisz jako ten ogarniety anhur? :> A jesli chodzi o te lancuchy to naucz sie je unikac bo bardzo latwo w odpowiednim momenci zrobic unik baaaardzo bardzo ;]

Opublikowano

tak samo chu*owe jak grasz ne-zha i masz anhur za przeciwnika jak anhur ogarniety nie wygrasz.. ne-zha wlacza ulta biegnie szybko a w tym samym czasie anhur wlaczy ult jak i inne postacie nie wezmiesz innych postaci w niebo i nie zaczniesz bic tylko twoje ult jest jakby nie mozliwe.. a taki anhur ciebie oklada ze swojego ulta i stuna i po tobie.. ale i tak ares op skille..

Na każdego bog'a jest jakiś sposób.... ; )

Opublikowano

Dla mnie Anhur. Nazywam go takim bogiem kompletnym. Ma escape ma ulti które bije, ma stuna i fajne combo. A razem z Aresem czy Sobkiem tworzy świetną parę :).

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...