Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynam

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dopiero zaczynam przygodę z metin2 i pomóżcie,jak grać.

Opublikowano

Metin2 pl?Jesli tak to dam ci rade.Nie zaczynaj na tym gownie.Szkoda zycia tym bardziej,ze admini dorabiaja na lewo.

Poszukaj prywatnych serwerow easy/4fun.Gwarantuja doskonala rozrywke na duzym poziomie.Na forach sa poradniki,napewno sobie poradzisz

Opublikowano

Metin2 pl?Jesli tak to dam ci rade.Nie zaczynaj na tym gownie.Szkoda zycia tym bardziej,ze admini dorabiaja na lewo.

Poszukaj prywatnych serwerow easy/4fun.Gwarantuja doskonala rozrywke na duzym poziomie.Na forach sa poradniki,napewno sobie poradzisz

niech gra gdzie chce jego decyzja.

http://www.mpcforum.pl/forum/353-metin2-tutoriale/

tutaj masz wiele tutow o grze po prostu poczytaj jak nie bedziesz wiedzial czegos

duzo informacji masz tez na wiki:

wiki.metin2.pl

sygna1.png

Opublikowano

Jak mamy Ci pomóc jak grać ? Przetestuj sobie każdą klase poczytaj troszkę poradniki i po pewnym czasie już sam wszystko załapiesz. Metin2 to naprawdę prostwa gra więc raczej problemów z nią nie powinienneś mieć.

Opublikowano

Wiem, poniewaz kiedyś grałem i usunąłem konto. Teraz pobieram. Na jakim serwie szybko expic i yang?

Opublikowano

Wszytko zależy gdzie grasz.

Jeżeli grasz na PL to ja ci osobiście odradzam bo po ostatniej łatce to dla mnie się już tam nie opłaca grać.

Poszukaj w dziale 'Tutoriale' tam na pewno znajdziesz dużo wskazówek dotyczących rozbudowy postaci i zarabiania na różnych serwerach.

Życzę miłej gry i Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Wiesz,nie jestem takim nołlajfem jak niektorzy. Wole grac kiedy mi się chce.

Opublikowano

Tak więc jeżeli chcesz poznawać grę to najlepiej uczyć się grać w Jinno.

Sporo straganów w razie potrzeby,ludzie którzy mogą pomóc + jakaś tam drobna rywalizacja.

Łatwe do zapamiętania lokacje. Grać to prosto.

Przede wszystkim musisz nauczyć się podstawowych Bulidów postaci. A potem już prosto gdyż drop,exp i kucie żelaza ;D

Opublikowano

Zapraszam do działu z poradnikami, znajdziesz tam ich dużo. Ale podstawą jest nauczenie się mapki, gdzie i co się respi.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Osobiscie na poczatek polecam Ci mentala lub WPka , staty tradycyjnie 2;1 sila/int; wit

Skile ostrze/strach lub silne i tapka ( do expa) chyba ze jak wiekszosc osob wolisz pvp to duchowe lub cos w ten design .

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

Najlepiej swoją karierę zaczynać na PL'u a po jakimś czasie idziesz na priv bo jest ci łatwiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...