Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Drugie konto

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeśli wyślę zaproszenie na mojego 2 mail'a i z niego zarejestruje się do gry obok mojego glownego konta , a w opcjach ustawie , że mam z tym graczem jedno łącze internetowe , to czy mogę go sobie po tygodniu normalnie farmić dla surowców bez obawy o bana ? a jeśli tak to czy mogę to robić tylko po 24 godzinach od ostatniego zalogowania się na konto , czy mogę kiedy tylko chce ?

Opublikowano

Sprawdzają, bo kolega miał 2 konta i dali mu wybór że albo jedno albo drugie. Oczywiście wybrał to na którym miał więcej wiosek :P ale i tak i tak miał blokadę na tydzień :(

Opublikowano

Czy jeśli wyślę zaproszenie na mojego 2 mail'a i z niego zarejestruje się do gry obok mojego glownego konta , a w opcjach ustawie , że mam z tym graczem jedno łącze internetowe , to czy mogę go sobie po tygodniu normalnie farmić dla surowców bez obawy o bana ? a jeśli tak to czy mogę to robić tylko po 24 godzinach od ostatniego zalogowania się na konto , czy mogę kiedy tylko chce ?

Nic Ci nie zrobia pod warunkiem że kontem które będzie farmione nie będziesz grał, tzn założysz konto i zostawiasz je a tylko głównym farmisz. Jesli będziesz rozwijał 2 konta na raz no to dostaniesz bloka na 7 dni + możliwosc wyboru jednego konta a drugie niestety kasacja

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Oni tego nawt nie sprawdzaja...

Sprawdzają, ostatnio połowa topki na 61 dostała bany :P

Zaznacz na OBU kontach dzielone łącze i jak będziesz chciał już farmić to usuń i już sie na nie nie loguj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...