Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemki

wikiera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Duży pech. Mi też prawie nic nie wypada, dlatego jak wypadnie, to obstawiam, wygrywam i mnożę te itemy. Potem to wszystko wymieniam na jakieś sety.

7m9a.png

Opublikowano

TAkie pytanie jeszcze... obstawilem ostatnio 4 itemy tam na jakies druzyny na dota2lounge.com dalem botowi itemy i ich nie ma... w ogole nie mialem ich w bet a wszystko zrobilem jak nalezy.. co zrobic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Legenda
Opublikowano

Bravo od kiedy przegrany dostaje coś? Źle obstawiłeś to się nie dziw. OMG

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Są trzy możliwości:

-dałeś botowi, ale się zwiesił i itemy masz w plecaku

-team, na który postawiłeś przegrał i itemów nie dostaniesz

-dałeś się oszukać (nie zawsze "bot" jest botem, tylko graczem, który sobie zrobił profil podobny do bota i zbiera itemy od osób niepatrzących na kod bezpieczeństwa)

7m9a.png

Opublikowano

Są trzy możliwości:

-dałeś botowi, ale się zwiesił i itemy masz w plecaku

-team, na który postawiłeś przegrał i itemów nie dostaniesz

-dałeś się oszukać (nie zawsze "bot" jest botem, tylko graczem, który sobie zrobił profil podobny do bota i zbiera itemy od osób niepatrzących na kod bezpieczeństwa)

dokładnie to też dzisiaj dopiero spostrzegłem, że mnie ktoś ojebał, ale cóż następnym razem będę bardziej uważny, thx :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak obstawiac na druzyne??

Na dota2lounge po prawej masz mecze. Klikasz na mecz, potem na drużynę, na którą chcesz obstawić, naciskasz "Place bet", teraz powinieneś mieć w lewym dolnym rogu przycisk "Add bot and wait", po którego naciśnięciu do twoich znajomych na steamie doda się bot. Bot zaprasza cię do wymiany (nie zapraszaj go, bo się buguje) i dajesz mu itemy. Pamiętaj, żeby sprawdzić nick bota i kod bezpieczeństwa. Jeśli coś się nie zgadza, to wywal go ze znajomych i dodaj innego.

7m9a.png

Opublikowano

Na dota2lounge po prawej masz mecze. Klikasz na mecz, potem na drużynę, na którą chcesz obstawić, naciskasz "Place bet", teraz powinieneś mieć w lewym dolnym rogu przycisk "Add bot and wait", po którego naciśnięciu do twoich znajomych na steamie doda się bot. Bot zaprasza cię do wymiany (nie zapraszaj go, bo się buguje) i dajesz mu itemy. Pamiętaj, żeby sprawdzić nick bota i kod bezpieczeństwa. Jeśli coś się nie zgadza, to wywal go ze znajomych i dodaj innego.

dzieki ;)

Opublikowano

Dobra drużyna na którą obstawiałem wygrała co teraz jak mam odebrać itemki ?

Opublikowano

Dobra drużyna na którą obstawiałem wygrała co teraz jak mam odebrać itemki ?

Wchodzisz w zakładkę "My bets" i powinieneś mieć po prawej listę botów. Każdy z nich ma % twoich itemów. Jeśli do odebrania masz 4 itemy i bot ma 50%, to odda ci 2, a pozostałe będziesz musiał odebrać od innego. Niektóre mają 100%, ale tego chyba nie muszę tłumaczyć ;). Procedura jest banalna: dodajesz bota z listy, czekasz na jego zaproszenie do wymiany i odbierasz itemy.

7m9a.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Można też itemy sprzedawać np na: http://dota2bot.com/ . Nie jest to specjalnie opłacalne, ale jak ma się kilka zbędnych itemków to mi to pasuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...