Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pluginów oraz pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Moglibyście mi podać jakieś przydatne pluginy na serwer PVP ? Coś typu CombatLog , TopPVP, TreasureChest itp.

Odnośnie TreasureChest moglibyście mi powiedzieć jaką komendą ustawić skrzynię żeby się regenerowała raz na np. 2h ? Chodzi o to że kilka skrzyń będzie danych na mapie z jakimiś bonusowymi itemkami.

Mam jeszcze jedno pytanie co sądzicie o pluginie na JetPacki (są trzy rodzaje na węgiel, redstone,glowstone). Ten na węgiel byłby dla graczy, redstonowy dla vip'a a glowstonowy dla svipa. Oczywiście nie dawałbym ładowania ich do fulla bo to bez sensu jak glowstonowy chyba wytrzymałby ok. godziny latania ;)

Pozdrawiam i czekam na pomoc.

Opublikowano

PvPLevels [Dodaje lewele za zabójstwa]

TopPvP [Ranking pvp]

PvPDrops [Niewiem dokladnie]

PvPStatsScoreboard [Tabela ze statystykami]

PvPTitles [Tabela ze statystykami, troche inna niz TopPvP]

CookieMonster [Drop Z graczy, np kasa]

AntiRelog [Zakaz wylogowywania sie podczas pvp]

TreasureChest [Nieskonczone skrzynie np: mozna robic ukryte skrzynki]

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Okey dzięki za pluginy. A czy ktoś ogarnia pluginy na serwerze ? Mam problem odnośnie chatu tzn. bez żadnej rangi nie mogę pisać na chacie a na op mogę. Nie mogę też dodać sobie żadnej rangi ;/

Jeśli ktoś ogarnia to proszę o kontakt tutaj lub pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...