Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tkanka tłuszczowa>tkanka mięśniowa i zadziwiajacy spadek wagi!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakichs 3 lat ćwicze regularnie na siłowni wszystkie partie ciała, ale niestety mam tędencje do tycia i tego poprostu nie widac. Obecnie majac BMI 34 120 wagi 185 wzrostu nie wygladam grubo tylko poprostu "słoniowato" jak mowi moj ojciec. Tzn jestem szeroki, wszedzie bary nogi ogromne, nie ze grube tylko poprostu zbite. Od jakiegos czasu stosuje u siebie spalacz masy zwany CLEN BUREXIN i od kiedy go stosuje, moja waga drastycznie spada. Dochodzi do tego, ze po 4 godzinnej grze w kosza i ogolnym chodzeniu itp. trace nawet 1kg! O co chodzi, nigdy waga mi tak drastycznie nie spadała, nawet po całodionych treningach siłowych. Czy te tabletki aby napewno są nieszkodliwe? W internecie pisze, ze po nich nie ma zadnych skutkow ubicznych, a mimo to troche sie boje. Czy ktos z was miał juz z nimi stycznosc? A moze to jeden z tych "produktow" zawierajacy jajeczka tasiemca czy jakos tak? Prosze o opinie i odpowiedz.

Jbc. produkt upowalem w profesjonalnym sklepie z suplementami od wieloletniego kulturysty (typ 2 razy wiekszy niz ja i wszystko to miesnie ;d).

Opublikowano

Najlepiej było by na twoim miejscu, pójść albo do tego gościa od supli i z nim na ten temat porozmawiać, lub popytać ludzi/trenerów na siłowni.

1367691812-U475005.png

Opublikowano

Spalacze tłuszczu są szkodliwe, jak każde suplementy. W tym wypadku, po prostu wpływają na serce i na pewno nie powinno się ich stosować poniżej 18 roku życia. Jeśli jesteś pełnoletni to możesz być trochę spokojniejszy. CLEANBURENIX to mocny spalacz fatu, ale aby osiągnąć super efekt powinieneś dodać do tego jeszcze jakiś słabszy spalacz, np. Thermo Line II. Teraz pytanie, dlaczego tak drastycznie chudniesz? Ponieważ ważysz 125 kg i godzina intensywnej gry w koszykówkę spali ponad 1200 kcal. Jeśli policzysz to x4, to wychodzisz przy 5000 kcal, które spaliłeś. Dołóż do tego pot, czyli woda, która z Ciebie wypływa i możesz spokojnie dojść do spalenia 6500 kcal, a to równa się prawie z 1 kg tłuszczu.

Jeśli wybierzesz odpowiednią dietę, będziesz zażywał spalacze i uprawiał dużo sportu, to ze 125 kg możesz schudnąć do 100 kg w dwa miesiące (bez efektu jojo, bo jesteś "ogromny"). Gdy zrzuciłbyś te 25 kg, to potem spokojnie mógłbyś wybrać się na siłownię i ładować bardziej w masę mięśniową. Zapamiętaj: pot to płacz Twojego tłuszczu.

Opublikowano

Spalacze tłuszczu są szkodliwe, jak każde suplementy. W tym wypadku, po prostu wpływają na serce i na pewno nie powinno się ich stosować poniżej 18 roku życia. Jeśli jesteś pełnoletni to możesz być trochę spokojniejszy. CLEANBURENIX to mocny spalacz fatu, ale aby osiągnąć super efekt powinieneś dodać do tego jeszcze jakiś słabszy spalacz, np. Thermo Line II. Teraz pytanie, dlaczego tak drastycznie chudniesz? Ponieważ ważysz 125 kg i godzina intensywnej gry w koszykówkę spali ponad 1200 kcal. Jeśli policzysz to x4, to wychodzisz przy 5000 kcal, które spaliłeś. Dołóż do tego pot, czyli woda, która z Ciebie wypływa i możesz spokojnie dojść do spalenia 6500 kcal, a to równa się prawie z 1 kg tłuszczu.

Jeśli wybierzesz odpowiednią dietę, będziesz zażywał spalacze i uprawiał dużo sportu, to ze 125 kg możesz schudnąć do 100 kg w dwa miesiące (bez efektu jojo, bo jesteś "ogromny"). Gdy zrzuciłbyś te 25 kg, to potem spokojnie mógłbyś wybrać się na siłownię i ładować bardziej w masę mięśniową. Zapamiętaj: pot to płacz Twojego tłuszczu.

Tu się nie zgodzę wcale nie każde suple są szkodliwe !

Opublikowano

Tu się nie zgodzę wcale nie każde suple są szkodliwe !

To podaj mi przykłady tych spalaczy, np. ze sklepu SFD, które nie są szkodliwe, a rozwieję Twoje wątpliwości. Najmniej szkodliwe są oczywiście spalacze Junior dla młodzieży, ale nie dają teoretycznie żadnych efektów (nadal źle wpływają na układ immunologiczny). Jedynym spalaczem, który znam, i który nie jest w żadnym stopniu szkodliwy, to spalacz własnej roboty, czyli kawa z dodatkiem cynamonu, żeńszenia, imbiru i kilku innych składników.

Nie mówię o spalaczach napisałeś "jak każde suplementy" więc stąd moja odpowiedź

OK! Zwracam honor, jednak w większości, suplementy i proszkowane białka wpływają w małym (ale nadal w jakimś) stopniu na m.in. krążenie. :-)
Opublikowano

To podaj mi przykłady tych spalaczy, np. ze sklepu SFD, które nie są szkodliwe, a rozwieję Twoje wątpliwości. Najmniej szkodliwe są oczywiście spalacze Junior dla młodzieży, ale nie dają teoretycznie żadnych efektów (nadal źle wpływają na układ immunologiczny). Jedynym spalaczem, który znam, i który nie jest w żadnym stopniu szkodliwy, to spalacz własnej roboty, czyli kawa z dodatkiem cynamonu, żeńszenia, imbiru i kilku innych składników.

Nie mówię o spalaczach napisałeś "jak każde suplementy" więc stąd moja odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...